Close

Skönvik – IBF Gagnef, 6-2
Skönt med ännu en förlust (no) Dom var bättre än oss, och när lag sätter hög press på oss så kan vi inte spela vårat spel – detta leder till att dom fick hålla bollen ungefär 55 minuter av matchen. Då finns det inte en chans att vi vinner :_
Annars kan jag ta på mig utmärkelsen matchens lirare. Efter två perioders spel blir jag bänkad, men när vi får boxplay efter 5 minuter av tredje får jag beträda planen igen. Då står det 3-1. Jag lyckas då såklart dra på mig en utvisning som leder till att dom gör 4-1. Sen var det god natt :_ Well done Kausti!

Annars är jag förvirrad
Dagarna går ju som vanligt, och jag är van vid en viss rutin. Just nu är jag inne i jobbrutinen och den följer alltid ett mönster. Samma sak dag ut och dag in.
Men idag under matchen så ringde lillebror eller hans tant mig på mobilen från tantens hemnummer. Det passar inte alls in i mina rutiner och jag blir fruktansvärt irriterad över detta. Vill dom mig nåt ringer dom alltid från sin mobil eftersom det är en del av rutinen.
Nu bröt dom den av någon anledning, men varför? Har dom haft inbrott, har någon blivit kidnappad, har lillebror svalt deras hemtelefon eller var det kanske tantens far som ringde?
Mystiken tätnar…


Betygsätt inlägget:
[Total: 0    Average: 0/5]

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>