Game så fick jag ju aldrig tag i ett exemplar av NHL 10, men idag fick jag i alla fall tummen ur och inhandlade spelet. Jag bytte in NHL 09 och FIFA 09 och fick då ett spel för 1 krona. Men inte NHL, utan jag gick därifrån med en förhandsbokning av" /> Game så fick jag ju aldrig tag i ett exemplar av NHL 10, men idag fick jag i alla fall tummen ur och inhandlade spelet. Jag bytte in NHL 09 och FIFA 09 och fick då ett spel för 1 krona. Men inte NHL, utan jag gick därifrån med en förhandsbokning av" /> Game så fick jag ju aldrig tag i ett exemplar av NHL 10, men idag fick jag i alla fall tummen ur och inhandlade spelet. Jag bytte in NHL 09 och FIFA 09 och fick då ett spel för 1 krona. Men inte NHL, utan jag gick därifrån med en förhandsbokning av" />
Förväntan,  TV-spel

Brütal NHLegend 10


Efter allt krånglande Game så fick jag ju aldrig tag i ett exemplar av NHL 10, men idag fick jag i alla fall tummen ur och inhandlade spelet. Jag bytte in NHL 09 och FIFA 09 och fick då ett spel för 1 krona.

Men inte NHL, utan jag gick därifrån med en förhandsbokning av Brütal Legend istället ._o
”Varför då?” frågar ni säkert. Svaret är enkelt – pengar. Jag tjänade mer på att byta in NHL 09+FIFA 09 och förhandsboka det spelet istället för att lämna in spelen och sen köpa NHL 10.

Det jag tänkt göra är att jag ska sälja Brütal Legend när det släpps sen, men först ska jag såklart spela igenom det. Spelet handlar förövrigt om en hårdrockare vid namn Eddie Riggs som på något vänster fastnat i en fantasi-heavy metal-värld (Frågan är om man kan göra ett töntigare spel om man ens försöker? :i)
Jag ser i alla fall fram emot spelet på ett lite försiktigt vis. Förhoppningsvis blir spelet hyfsat i alla fall. Det lär säljas efter max en månad i alla fall. Releasedatum 14:e Rocktober!

Efter förhandsbokningen av Brütal Legend traskade jag in på Onoff och köpte NHL för ynka 599 kronor (diiiiiirt!). Det kommer nog nötas ganska kraftigt inatt känner jag 8-)

Det blir en het TV-spelsmånad som kommer framöver. NHL, Colin McRae: Dirt 2, Brütal Legend och Uncharted 2 kommer alla snart att ha inköpts. Uncharted 2 släpps den 16:e oktober. 2 dagar efter Brütal Legend. Jag kommer ha ännu mindre tid över till att göra ingenting än vad jag har nu [?]

Avslutning: Rubriken är nog bloggens sämsta hittills XD



Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *