Chockerande,  Tennis

Im gonna shove this ball down your…


:n Klockan är nu 05:39, och jag har varit vaken i snart 2 timmar. Somnade 23 igår, och vaknade 04:00 i morse av en fruktansvärd träningsvärk.

Just nu sitter jag och svär över att Serena Williams är helt jävla störd i huvudet. Hon spelade tydligen semifinal i US Open, och blev sen diskad p.g.a. att hon tydligen ska ha sagt någonting väldigt opassande till domaren (eh)

Det som hände var att hon först missade förstaserven. Vid andraserven så dömde linjedomaren det som att Serena nuddat vid linjen när hon servade – alltså trampade hon över. Detta får man inte göra. Alltså fick motståndaren poängen. Detta ledde också fram till att hennes motståndare fick matchboll. Serena blev vansinnig, och gick fram till linjedomaren, pekade på henne med racketet, och sa någonting i stil med: ”If I could, I would take this … ball and shove it down your … throat and kill you”. Video finns här

.

Vad fan är det för fel på människan? Jag hoppas fan att hon blir fälld för att ha mordhotat domaren. Jävla fasoner det där. Nu är allt det här inte bekräftat med ljudupptagningar ännu, men tydligen verkar ju alla överens om att hon sade någonting vansinnigt till domaren.

Ser hon inte lite ut som en Michael Jackson i klänning förresten? ._o



Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *