Close

Så var den första innebandyträningen avklarad. Som vanligt när det gäller träning så gick det bra dom första 10 minuterna, sen började min kropp säga ifrån. Efter ungefär 25 minuter kom första hjärtattacken och jag fick bäras av planen på bår.
25 minuter, en otrolig massage av 4 sjukt heta damer och två tömde Coca Colaflaskor senare fortsatte tränandet. Eller inte. Verkligeheten var ungefär den att jag satt på sidan och flämtade i 2 minuter med 2 vuxna män bredvid mig, sen fortsatte tränandet.

Sen kom hjärtattack nummer 2, 3, 4 och 5. Efter 50 minuter av träningen såg jag stjärnor och min hjärna fungerade inte alls (ingen större skillnad för mig iofs). Sen började armarna ge upp, och klubban vägde i slutet av träningen ungefär 23 kilo.
Annat värt att notera är annars att min t-shirt debuterade som en torr och fin röd t-shirt och avslutade som en röd trasa bestående av 10% tyg och 90% svett.

Slutsats: En rullstol bör nog inskaffas för att orka jobba imorgon :n


Betygsätt inlägget:
[Total: 2    Average: 3/5]

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>