Poker

Anger management


Pokern är så enkel när den fungerar som den ska – ibland har man tur, ibland otur.
Men att som idag bli helt jävla ditsatt i varenda hand suger nåt enormt. Att spela helt korrekt men ändå förlora är någonting jag aldrig kommer kunna lära mig acceptera. Tur är en del av spelet – absolut, men att inte få vinna en enda hand när man spelar BRA är fruktansvärt frustrerande.

95% av er som läser tänker nog något i stil med ”Alla dåliga spelare skyller ju på otur. Nu har han förlorat 500 kronor på två dagar – alltså är han dålig på poker och borde sluta med det”.
Jag är medveten om att ni som inte förstår hur pokern fungerar tänker sådär. 500 kronor är mycket pengar – 8 Big Mac & Co till exempel. Att försöka förklara poker för en icke insatt person är som att diskutera fotbollens offsideregel med en 15-årig tjej. Det spelar ingen roll hur mycket man försöker, det kommer inte att funka.
Det jag kan säga att det är normalt att förlora när man spelar poker. Att förlora 500 kronor över 2 dagar händer visserligen inte ofta, men i längden får man tillbaka dom där pengarna om man är duktig.


-197 kr idag



Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *