Close

Jag såg filmen Baksmällan för någon dag sedan. Kort förklarat så handlar filmen om en svensexa som går lite snett. Doug och hans tre kompisar super till i Las Vegas och morgonen efter så är det bara dom 3 kompisarna kvar (dom på bilden). Doug är borta.

Eftersom Doug ska gifta sig om 2 dagar är det lite bråttom – dom måste hitta honom. På grund av att den tjocka, fula kompisen i gänget (till vänster på bilden) lagt rohypnol i deras sprit kvällen innan (han trodde det var en partydrog) så minns ingen av dom dock speciellt mycket av vad som hände under natten.
Det dom vet är att hela hotellsviten dom hyrt (för 4200 dollar) nu är överfylld med saker, att det ligger en baby i garderoben (som inte är deras), att det finns en tiger på toaletten och att dom måste hitta Doug innan hans flickvän får reda på något.

Jag fullkomligt älskade den här filmen. Den var genial på ett konstigt diskret sätt. Scenen där tjockisen gör hansgester med babyn vid frukostbordet är redan en klassiker :i
Egentligen tror jag inte filmen är så bra, men jag älskade den i alla fall. Skämten var inte överdrivna, utan dom höll en bra nivå samtidigt som filmen aldrig blev tråkig. Scenen där dom blir påkörda av en bil från sidan är förövrigt sjukt häftigt filmad…

Filmen är snudd på Eurotrip-klass
och alla ni som ännu inte sett Baksmällan ännu borde släppa allt ni gör och sen… öh… ”köpa” filmen för att se den!

Betyg på Baksmällan: [!][!][!][!][!2]


Betygsätt inlägget:
[Total: 1    Average: 5/5]

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>