Close

Kollade nyss filmen Balls Out: Gary the Tennis Coach. Filmen handlar om en kille vid namn Gary, spelad av Sean William Scott (Stifler i American Pie). Denna Gary ville tidigare bli tennisproffs, men pga hans far och lillebror blev det inte så. Nu jobbar Gary som vaktmästare på en skola.
Han ställer en dag upp som hjälptränare för skolans tennislag och när den ordinarie tränaren dör nästan direkt efteråt så får Gary, tillsammans med en kemilärare, ta över som tränare för laget.

Jag förstod mig verkligen inte på filmens humor. Den var väldigt lik humorn i Nacho Libre. Väldigt konstig, och jag har lite svårt för den där sortens skämt… Det var allt från 8-åriga flickor med AIDS till ”kineser kan inte lära sig engelska”-skämt och stundtals var filmen faktiskt pinsamt dålig.
Stifler i huvudrollen gör inte heller någon av sina bästa filmer, så betyget blir inte jättehögt. Det fanns dock vissa scener som var riktigt bra, så dom höjer betyget lite.
Lillebror, och framförallt hans tant, verkade dock gilla filmen. Kanske börjar jag bara bli gammal? :@

[!][!][!2][!/][!/]


Betygsätt inlägget:
[Total: 1    Average: 4/5]

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>