Tennis

Intriger och getingsmashar

Har precis varit äiväög (öh… bra stavning av ”iväg” där) och spelat tennis. Från början tror jag det var tänkt att jag, Tatta och lillebror skulle spela, men sen ringde Tatta in sin kompis Linda på nåt vänster också. ”Bra, då kan vi spela dubbel!” tänkte vi. Problemet var bara det att bara hade 3 racket… Alltså började jakten på ett till tennisracket.

Och vilken jakt det var. Indiana Jones, släng dig i väggen. Det här var ett äventyr utan dess like. Jag tror seriöst jag frågade halva Borlänge (öhm… liten överdrift kanske) utan att få tag i ett jäkla racket. Jag fick tag i 3 personer som hade ett racket, men ursäkterna var varierade. Bästa ursäkten stod herr Stam för:

”Jag har slagit sönder dom två jag hade…” // Carl McEnroe Stam

Jakten fortsatte, och tillslut fick jag tag i en viss Johan Jonasson (från U21-EM-resan). Så 10 minuter innan vi skulle spela fick vi lov att låna hans racket. Det blev en en panikresa dit för att låna hans racket och sen skynda sig till tennisbanan.

Väl där hann vi väl spela ungefär ett halvt Wimbledon innan Tattas kompis dök upp. Fruntimmer [?]
I alla fall så bestämde vi oss för att spela dubbel. Jag och Linda mot lillebror och Tatta. Det skulle vi nog inte gjort.

Efter ungefär 3 bollar stod dom där två tomtarna (lillebror plus fruntimmer) och tjafsade. Det var fel på servar, dom retades med varandra och dom verkade allmänt bittra. Det var ungefär som ett ”Big Sunset Skilda Världar Beach Brother”. Tänk er två ungdomar instängda i ett litet rum (tennisbanan) med ett manus som var som hämtat ur Sunset Beach blandat med Skilda Världar. Dagens roligaste konversation var annars följande:

Linda slår in en boll framför Victor
Linda säger: ”Jag är fan bättre än dig Victor!”
Lillebror (Victor) blir sur. Ganska snart får han sen smasha in en boll förbi Linda
Lillebror svarar med ett: ”Vem är bäst då? Linda Linda Linda! Jag är bättre än dig!”
Tatta, som känner sig utanför, slänger snabbt ur sig det smartaste hon kan komma på: ”Jag vill ha godis!”

Det var lite som att vara dagisfröken idag. En massa småbarn som springer runt och leker och bråkar. Lillebror tyckte t.ex. att det var viktigare att titta till getingen som han slog ihjäl än att spela tennis. Precis som vilken fyraåring som helst utbrast han: ”Wow, kolla! Jag dödade den! Den gick i två delar!” för att sen stirra på getingen med stora ögon :i

Annars känns det som att min ”Jag är världens drygaste mansgris”-stil gick lite överstyr idag. Vissa personer verkade bli lite irriterade. Sorry för det isf.
Jag måste dock ge beröm till tjejerna, dom var faktiskt riktigt duktiga på att spela tennis. Dom lärde ju sig ganska fort att serva ”riktigt”, och vi höll faktiskt igång spelet ganska bra ett tag. Förhoppningsvis blir det mer tennis i år, oavsett om det blir dubbel- eller singelspel.



Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *