Depp

Depp…


Orka såna här dagar… Allt känns skit. Var till Arbetsförmedlingen idag. Han snackade om att jag skulle söka jobb här och där, jag orkade knappt lyssna. Det enda jag ville göra var att springa därifrån.

Just nu känns allt hopplöst. Det gick ju så bra tidigare, det fanns t.o.m. ett ljus i slutet av tunneln. Sen försvann det, och nu känns det bara mörkt…

Jag har ingen aning om vad jag vill göra med mitt liv. Jag har ingenting. Jag gör ingenting. Jag har ingen lust med någonting. Usch. Just nu sitter jag här och bara gråter.
Var iväg och lunchade med Jake tidigare idag, gott med pannkakor och trevligt att göra någonting. Men nu är man här igen.

Ikväll är det tänkt att vi ska ut till golfbanan, sen ska jag och Marcus se Terminator på bio. Har dock inte lust med nåt av det just nu. Har bara lust att deppa. Sitta här och tycka synd om mig själv. Eller sova. Då slipper man tänka på allt.

Ingenting känns riktigt roligt nu för tiden. Det är väl okej att spela golf, men det är knappast roligt. Att spela TV-spel funkar väl det med, men det var längesen jag kände mig riktigt glad. Fotboll, poker, musik… oavsett vad jag gör så känns det som att jag inte kan känna mig riktigt glad, det finns alltid någonting där som stör.
Jag vill inte ha 100 miljoner på banken och ett perfekt liv, men någonting… Ett mål med livet, någonting att se fram emot…

Det skulle vara så sjukt skönt att bara komma bort från allt. Flytta till Sydafrika och plocka bananer för 2 kronor/timme eller nåt. Här finns det ju inget mer att hämta i alla fall. Det lilla jag en gång hade är ju borta.

Egentligen hatar jag att skriva såna här inlägg, det är ingen som tycker det är speciellt intressant, och det förstår jag. Jag måste bara få ur mig allt :c

”Du måste försöka nöja dig med allt, och istället rikta in dig på det du vill göra”… Jo tjenare, vad vill jag då? :(



Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *