Svammel

Sockerchock ftw!

Efterlyses:
# Normala matvanor
#En normal dygnsrytm

Någon som säljer nåt av ovanstående?

Jag somnade faktiskt 23:00 igår, mest för att jag äter så jävla kasst. Det blev en halv fralla plus en kexchoklad på hela dagen. Pinsamt jävla illa egentligen. Dock var jag dödstrött på kvällen (p.g.a. energibrist antagligen) och somnade i tid, men jag vet inte riktigt om man ska se det som positivt eller negativt :w

Sen vaknade jag 05:00 av att jag inte kunde sova mer av en viss anledning. Jag släpade mig upp ur sängen typ 07:15 och satte mig i rummet med täcket för att kolla Dr Phil. Det var inte sådär megaintressant, så jag slog på Playstationet istället.

Jag tänkte dock inte på en sak: Jag blir så sjukt lättretad när jag har ätit dåligt. Alltså satt jag mest och frustade i soffan över att Luongo i Vancouvers mål var så jävla rutten, att Sundin är så värdelös på att göra mål och sen var jag sur över folk som spelar med fasta positioner också. Det suger att möta försvarare som bara spelas av datorn. Usch.
Efter 2 förlustmatcher fick jag nog. Playstationdosan låg i farozonen och kunde eventuellt ha förintats om jag förlorat en till match. Jag började fundera lite och kom på att det fanns hemmagjorda Snickers på diskbänken :n Snickers och avslagen Fanta är fan underskattat.

Nu har jag käkat det som förrätt och sitter och småtuggar på två mackor. Cola drickes såklart till detta. Snart kommer väl herr Sjukdom Diabetes och knackar på dörren [?] Skärpning Kausti!

Förövrigt blir Billy Talents senaste skiva bara bättre och bättre <3



Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *