Förväntan,  TV-spel

E3-nyheter

Några intressanta nyheter från E3-mässan som pågår just nu. För er som inte vet vad det är så är det TV-spelsvärldens största mässa där dom största TV-spelsnyheterna släpps ungefär. Där presenteras dom nya storspelen (Mario, Zelda osv) och där presenteras dom nya konsollerna för första gången. Wii, PS3 och Xbox 360 presenterades alla där. Det är nördens svar på porrtidningar ungefär :b

Här kommer några intressanta nyheter som släpptes idag:


Monkey Island-serien har väl utsetts till världens bästa spelserie ett antal gånger. Jag har spelat ett av spelen litegrann, jag tror det var 2:an, och den lilla tiden jag spelade spelet var det riktigt bra.
Sen jag lirade Zack & Wiki till Wiiet så har jag fastnat för sånadär ”klicka och lös gåtor”-spel. Ser verkligen fram emot nästa Monkey Island-spel.


Det släpptes några fler bilder på ett av dom spelen jag ser fram emot: Brütal Legend. Spelet handlar om en hårdrockare vid namn Eddie Riggs. Han hamnar på något sätt i en slags hårdrocks-fantasyvärld. Har får med sig två vapen: En yxa och en magisk hårdrocdksgitarr. Hur kan man inte gilla ett sånt spel lixom? :i Eddies röst görs av Jack Black också. Det kan inte bli annat än succé.


Trine heter det här spelet. Det verkar vara nåt liknande dom gamla Lost Vikings-spelen (Lost Vikings var kungligt bra spel förövrigt). Förhoppningsvis blir det nåt najs av det här. Videon var rätt snygg iaf, så postar den :)


Den nya PSPn ser ju vansinnigt snygg ut. Synd att man skulle ha absolut noll användning för den [?]
Jag håller med lillebror: Släpp en PSP-mobil istället!


Det kommer släppas ett nytt Legospel också: Lego Harry Potter. Jag är ett stort fan av Lego Star Wars som släpptes för nåt år sedan, så jag hoppas det här spelet blir bra också. Hittade inget spelomslag till Harry Potter-spelet, så det fick bli den där bilden.


Dantes Inferno heter det här spelet. Det är i samma stuk som God of War (som också säkerligen kommer visas upp under mässan också). Det är tydligen nåt slags ”döda så många gubbar du kan såfort du kan och så smidigt du kan”-spel. Jag har inte provat nåt av dom, men det ska tydligen vara väldans roligt. Vi får se vilket betyg spelen får sen när dom släpps. Kan nog bli ett köp.


Tiger Woods Online. Gratis. Smaka på det.
Jag gillar att lira golfspel. Riktigt kul att spela fram en boll 20 cm från hålet från ett omöjligt läge. EA Sports släpper ett webbläsarbaserat Tiger Woods i år som dessutom är gratis. Då blir det direkt ett spel som är värt att nämnas.


Törtäls! Turtles! När jag var liten hade jag ett Super Nintendo. Till denna konsol hade jag ett spel som hette TMNT: Turtles in Time. Ett vansinnigt bra spel där man fick spela som världens coolaste sköldpaddor och spöa massa dummingar. Vilka minnen.
Nu kommer det äntligen en remake av spelet! Till Xbox 360 :< Typiskt.



Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *