Rock im Park? :i Det är exakt samma sak som Rock am Ring, exakt samma artister, bara det att det inte är riktigt slutsålt än :w Schema finns här. Biljetten kostar 1400 kr, bilresan ner kostar 3200 kr och sen kostar väl mat och sånt lite också." /> Rock im Park? :i Det är exakt samma sak som Rock am Ring, exakt samma artister, bara det att det inte är riktigt slutsålt än :w Schema finns här. Biljetten kostar 1400 kr, bilresan ner kostar 3200 kr och sen kostar väl mat och sånt lite också." /> Rock im Park? :i Det är exakt samma sak som Rock am Ring, exakt samma artister, bara det att det inte är riktigt slutsålt än :w Schema finns här. Biljetten kostar 1400 kr, bilresan ner kostar 3200 kr och sen kostar väl mat och sånt lite också." />
Drömmar,  Musik

Rocka med mig i parken!

Nån som är sugen på att åka till Rock im Park? :i Det är exakt samma sak som Rock am Ring, exakt samma artister, bara det att det inte är riktigt slutsålt än :w Schema finns här.

Biljetten kostar 1400 kr, bilresan ner kostar 3200 kr och sen kostar väl mat och sånt lite också. Dock kan man ju dela på matkostnader/bensin. Men, det bråttom. Är du seriöst sugen på att åka, hör av dig fort isf! Vi lär åka typ på torsdag senast om vi ska hinna :i

Jo, jag är 100% seriös. Jag pallar inte att sitta hemma och vara tråkig. Jag har inget emot om jag inte känner dig som vill med heller. Jag kör gärna hela vägen också, bara jag får nån att splitta bensinkostnaden med. Bor du nånstans mellan Borlänge och Tyskland är jag öppen för en eventuell upphämtning också.
Jag är knappast farlig, och jag skulle nog inte ens klara av att råna någon även om jag försökte. Dessutom är jag ganska öppen med vem jag är, så du lär ganska lätt kunna spåra upp min adress och mitt telefonnummer om jag är dum mot dig.

Två krav för att jag ska acceptera dig:
Duscha innan jag hämtar dig
Betala när du sätter dig i bilen (jag kör dig såklart hem också)



Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *