Förväntan,  Resor

London, 7 dagar kvar

Jag ska se till att boka det sista inför Londonresan senast imorgon. Vet inte om jag hinner boka om hotellet på lunchen idag, annars får jag göra det imorgon. Som schemat ser ut just nu gäller följande:

Flyget går 15:00 från Västerås flygplats. Jag funderade tidigare på att ta tåget ner till flygplatsen, men jag börjar mer och mer luta åt att bilen är ett smidigare alternativ. Tar vi tåget har vi inte många minuter på oss att byta tåg när vi är i Sala, och om vi missar det så är det rätt kört.
Med bil kan vi åka härifrån när vi vill, och vi slipper stressa med en massa byten.

Jag har några saker kvar på listan över Saker som måste göras när man är i London”:

Traska runt i Hyde Park

Hyde Park är en enorm park dom har mitt i centrala London. Jag fick aldrig tillfälle att besöka den när jag var i London med Imrell – vi hade ingen tid till det. Denna gång ska jag dock hinna med detta.

Åka London Eye

London Eye är ett stort pariserhjul som står i London. Inget riktigt pariserhjul men nästan. Hjulet har en massa glasbollar man får stå i, och när man är högst uppe i hjulet ser man tydligen rätt mycket av London. Frågan är bara hur lång kön är… Ett varv tar 30 minuter iaf, det kan man ju offra.

Fish ”n” Chips

Friterad fisk med ännu mer friterad potatis… Smakar det verkligen gott? Antagligen inte, men jag hann inte testa det när jag var i London sist, så jag måste ju smaka denna gång. Jag tar med mig en hink ifall maten skulle komma upp igen.

Annat som måste fixas innan resan:
– Växla till mig pund
– Boka hotellet
– Se till att Nickelbackbiljetterna finns på hotellet när vi anländer”



Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *