Fantastiskt,  Positivt

LG!

Vi börjar detta inlägg såhär så att jag kan komma till poängen rätt snabbt:

Jag jobbar just nu på Helpdesk, och vi är support åt bland annat Volvos hem-pc-avtal. Vi är också support åt LG, dock är det inte min avdelning som har hand om den delen. Men LG är en förkortning av någonting, nämligen Life”s Good, och min dag har fan varit en LG-dag idag.

Det hela började med att jag kom på att jag har klarat all utbildning, och nu får sitta själv utan hjälp (och dryga kontrollanter :P ) i telefonsupporten. Frihet är underbart!
Det är så skönt att slippa höra meningar som ”ja, men du borde kanske skriva slutanvändaren istället för kunden i loggen”. Nu kan man fokusera på telefonsamtalet, och gör man nåt litet fel så är det inte hela världen. Mina överstar kommer ju lyssna igenom mina samtal sen, så dom felen jag gjort kommer väl fram, men det är ändå skönt att slippa avbryta sig hela tiden för att någon måste tillägga något. LG!

Sen fick jag skriva på anställningspapper idag också. Även om dom bara gäller fram tills den 31:a maj så är det alltid en början. Det känns skönt att ha någonting att gå upp till varje morgon den kommande månaden…

… Trodde jag, men så var det inte :D Schemaläggaren hade inte planerat in mig alls under denna vecka, så jag börjar inte förrän nästa måndag :z Alltså har jag en hel vecka där jag kan göra vad jag vill. Och nej mor, jag kommer inte städa vare sig mitt rum eller huset :P LG!

Nästa vecka kommer jag jobba 13-22, så jag får sovmorgon varenda dag den veckan! LG!

Solen skiner som aldrig förr också. Det är väl 20 grader ute i solen nu. Så jäkla härligt med lite sommar i stan. LG!
Jag röstar för att alla människor på jorden ser till att använda en burk hårspray per dag. Inte för att det är snyggt eller praktiskt, utan för att det skyndar på växthuseffekten. Snabbare växthuseffekt gör ju att medeltemperaturen i Sverige stiger, fatta vad skönt med 20 grader i skuggan under vintern <3 För att skriva under anställningspappret jag skrev om ovan så var jag tvungen att kontollera en sak med chefen först. Jag ville kontrollera så att det var okej att jag är ledig den 28:e till 31:a maj eftersom… Jag ska till London! Resan ska förhoppningsvis bokas ikväll om bara vissa saker kan ordna sig :) LG!

Som om inte allt detta vore nog så fanns det ytterligare en sak som fulländade dagen. Jag slutade jobbet 17:00:01 (man vill ju inte jobba övertid :z ) och åkte hem. Väl hemma gick jag ner för att slå på datorn och TVn. Jag känner godissuget börja komma krypandes, och abstinensen börjar lite smått krypa fram, när jag lägger märke till den röda påsen på datorbordet :o
Jag köpte ju en Daimpåse igår på IKEA! Och nu när man som mest behöver en sockerchock så ligger påsen där och glänser. Det är nästan så att man blir tårögd, så vacker var påsen :i



Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *