Kameradump

Kameradump/annat


Jag fick första lönen från jobbet idag!!!… typ. Rättare sagt fick jag lön för dom första 34 timmarna jag jobbat… 2640 ynka kronor fick jag för det. Gogogo första miljonen!
Med en timpenning på 77 kronor lär jag inte precis kunna dra mig tillbaka för att leva på räntan när jag fyller 25 :<
Jag tjänar ju mer på pokern… Synd (tur?) att man inte pallar 160 timmars poker per månad bara :b

Rätt störd:


Solen har äntligen kommit! Sjukt skönt att det är 15-20 grader (varmt) när man slutat jobbet.


Jag fick nån jävla undersökning skickad till mig igår. Jag skulle fylla i lite angående mina resvanor. En värdelös jävla enkät som jag inte ens efterfrågat. Att dom orkar hugga ner en massa träd för att skicka mig såndär skit >=( Dessa var några av frågorna:

Vart startade du denna resa?
Svar:

Vilken tid startade du?
Svar:

Vilket var ditt ärende?
Svar:

Var avslutade du denna resa?
Svar:

Uppskattat avstånd för resan:
Ska nog svara på endast denna fråga, och skriva ”Den var väl nånstans mellan 1 och 200 kilometer” bara för att jävlas tillbaka.


Vi käkade Max-hamburgare idag. Eller, brödet var sånt där ”Max-Friscoburgar-bröd-som-kan-köpas-i-butik”-bröd och hamburgaren gjordes av BBB, Borlänges Best Burgers (eller var det Bångstyrigt Brors Bamseburgare?). En enormt stor skapelse som smakade gudomligt. Grillad på våran nyligen rengjorda grill, sen på med sallad, cheddarost, rostad lök, vanlig lök, dressing, ketchup och isbergssallad. Sen strips serverade till det. Jäklar vad gott det var :o Såklart blev jag helt drogad av mina köttsliga lustar, så jag glömde helt att ta kort på underverket :<
Så nu sitter jag här med endast ett minne av denna fantastiska burgare :(


Det har faktiskt framkommit krav på censur i bloggen. Jag tänker inte säga vem det är som krävt detta, men personen har i alla fall bett mig att göra vissa saker för att det inte passar denne. Någon anledning har jag inte fått, mer än ”Jag vill inte det”, och detta gör mig lite lagom förbannad. Inte för att personen vill att jag skippar ett ämne här i bloggen, utan för att denna person inte ens kan förklara VARFÖR jag ska låta bli just det ämnet. Det lär väl bli ännu värre efter att jag skrivit det här, men kan man inte stå för vissa saker kanske man ska fundera över vad man håller på med?

Så vad tycker ni? Ska man sluta skriva om ett ämne bara för att någon annan ”vill” det? Iofs är kommentarer sällsynta, så jag lär väl inte få nåt svar på min fråga från er läsare iaf :P (Jag kommer iaf inte outa någons åsikter om ni skriver med anonymt namn)



Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *