Svammel

Världens längsta inlägg – del 1

(Eftersom detta inlägg blev skitlångt så har jag delat upp det i bitar. Delarna kommer postas allt eftersom under dagen)

Jobbet tar död på bloggen. Eftersom vi inte får skriva om typ nånting av det vi gjort/sett/hört på jobbet så slösas 9 timmars bloggupplevelser ”bort”. Inga idéer kommer till mig när jag matas med Outlook-, Excel- och Word-undervisningar som är inspelade på datorn. Dom lixom tömmer hjärnan helt, och man blir som en zombie ungefär.

Därför tar jag upp något som jag hittills försökt undvika i bloggen: Poker!

Har spelat några timmars poker nu på kvällen/natten. Blev säkert 6-7 timmars spelande. Fredagar är ju, som alla vet, en dag där vuxna människor blir som små barn. Dom pratar konstigt , dom kissar lite överallt och dom spyr utan förvarning. Ungefär så ser pokerborden ut också. Det är dyngraka tomtar som tycker det är jättekul att slösa bort pengar. Att dom kanske råkar förväxla K4 med AA (två ess) bryr dom sig inte i. Dom är ju oövervinneliga [?]
Och det visar sig i plånboken också. Det cirkulerar otroligt lätta pengar under helgerna på Svenska Spel. Det är bara att sätta sig och sen vänta på en bra hand. Sen har du några kronor extra på kontot.

Det känns förövrigt sjukt skönt att ha en säker inkomst från jobbet i ryggen när man lirar poker. Man kan bara slappna av vid och ha kul pokerborden och pengarna kommer av sig självt.

Jag har annars inte lirat speciellt mycket sen nyår, mest för att jag inte visste om jag skulle få nåt jobb. Det kändes fel att sitta och lira poker om pengar när man vet att man måste dra in minst 6000 kr per månad för att inte backa på sparkontot. Den pressen var jobbig, och jag lirade som en full rysk cirkusdirektör ungefär.

Jag har ju faktiskt plussat i stort sett varje månad sen jag började spela (började nångång under 2006). Visst har jag backat vissa dagar, rekordet ligger på -3000 kr på en dag tror jag, men sett över månader har jag plussat väldans ofta.

Nu kommer den klassiska ”Men han kommer ju bara ihåg sina vinstmånader såklart! Man glömmer ju lätt förluster”…

(fortsättning följer i nästa inlägg om några timmar)



Betygsätt inlägget:
[Total: 1 Average: 5]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *