Imrell,  TV-spel

Långa bollar på Luton

Nu har Imrell varit här sen igår kväll. Vi har hunnit lira typ 10 matcher FIFA 09, kollat lite på Fotbollskanalen på tv4, varit till Ica och handlat. Sen har vi käkat tacos nyss också.
Just nu lirar vi FIFA, och vi har precis värvat en Luton Shelton till laget. Killen har, under dom två matcher han varit med, stått för 90% av våra mål framåt. Just nu är han uppe i 6 mål, och då har han inte ens spelat klart andra matchen :i Otroligt roligt att köra Svenne Rubins taktik: Långa bollar på Shelton. Funkar ypperligt eftersom snubben är lika snabb som Usain Bolt.


Luton Shelton <3 Förövrigt måste det nämnas att herr Imrell är världshistoriens största mes – alla kategorier. Han klagar på att lök är äckligt, att mjölk är för starkt för honom, att han har ont i benet, att han har ont i armen, att han har sträckt sig, att han är hungrig, att han är mätt med mera [?]
Slå upp ordet mes i ordlistan så ska ni se att det är en bil på Jonas Imrell där :z

Förövrigt finns det några bra länkar där ni kan köpa Viagra i kommentarerna till inlägget nedanför [?] Är ni intresserade så kan ni ju klicka på länken som herr Spambot lämnat. Jag måste göra nåt åt dom där jävla bottarna innan det blir alltför mycket.

Härnäst: Om en timme ska vi åka till Falun för att se Warberg krossa IBF Falun i den fjärde kvartsfinalen i SM-slutspelet. Go Warberg!



Betygsätt inlägget:
[Total: 1 Average: 5]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *