Dagens i-landsproblem,  Nattmösseprat

Ingenting vettigt egentligen

Både Jake och Imrell har svikit mig två nätter i rad nu. Ingen vill lira NHL med mig :( Så nu sitter jag här ensam och olycklig [?]

Har installerat ett sjukt cool program på mobilen som gör att man kan styra muspekare, Windows Media Player och massa annat med hjälp av mobilen. Sjukt häftigt :D Synd att man inte kan skriva från mobilen i msn-rutorna på datorn t.ex. Programmet vara bara en beta, så det blir väl bättre sen.

Har så sjukt lite att skriva om just nu… Funderar på en ”Peter Settman-special” till inatt… Fårse om jag orkar slänga ihop nåt… Tror det får bli spaghetti å köttfärssås nu… :b

”Glad sommar Patrik” :i Underbar kommentar uttalad av Luleås tränare Roger Rönnberg efter domaren Patrik Sjöbergs miss i kvartsfinalen mellan Frölunda och Luleå. Den var knappast matchavgörande, och jag ser ingen som helst anledning till varför matchen skulle spelas om.

Domarna har ett jävla skitjobb, och dom får inte göra ett enda litet misstag. Att han dessutom dömde efter en gammal regel är för mig otroligt intressant. Jag skulle gärna vila ha ett årtal på hur ”gammal” den regeln egentligen är. Säkert 1-2 år gammal som mest. Då är det förståeligt att han gör fel. Att ha saker i ryggmärgen är något alla har.
Domarna ska kunna en hel bok utantill. Utan att göra ett enda fel. Det finns inte en människa som skulle vara felfri om dom fick 3 år på sig att lära sig en bok. Inte en chans. När sen reglerna i boken ändras lite då och då – då blir det ju knappast lättare.

Jag säger såhär: Go Patrik! Du är mänsklig. Att du sen inte får hjälp av den där nollan som var domarkontrollant är ju för jävla dåligt. Sen står samme kontrollant och klagar på att ditt misstag ”inte får ske på denna nivå”. Jävla hycklade. Han borde ju funnits tillgänglig så att felet kunnat undvikas. Men han satt säkert å käkade korv och kollade på hockey istället för att hjälpa till.



Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *