Marcus

Seg dag

Det var tänkt att jag skulle ut och pimpla idag. Kusin Monica, hennes ungar samt deras morfar hörde av sig igår och undrade om jag skulle följa med. Dock är det ungefär 50 cm snö ute på Ösjön just nu, så att pulsa runt i snön känns inte så jäkla roligt. Vi satsar på fiskeutflykt lite senare under veckan istället.

Nu blev det ju lite antiklimax idag. Att gå från en oerhört spännande pimpeldag till en ”sov till 13 och ät makaroner och korv till frukost för att sen inte göra någonting vettigt under hela dagen”-dag känns inte helt 100.
Det mest spännande som hänt idag är väl att jag varit till Ica och handlat. Får hoppas att morgondagen bjuder på något roligare.
Det blir iaf Silent Hill 5-spelande med Marcus några timmar. Han har förhandsbokat, och dom släpper spelet imorgon. Så klockan 11:00 har jag lovat honom att jag ska dyka upp utanför hans port och hämta honom, sen bär det av till Kupolen.
Efter det ska jag försöka att inte göra i byxan av spelet. Skräckspel är egentligen inget för mig då jag inte gillar den där känslan av att bli skrämd 20 ggr i halvtimmen. Men vissa spel har ju en schysst story som man bara vill veta mer om. Hoppas på att SIlent Hill numero 5 är ett av dessa spel. Annars kan morgondagen bli jobbig :P


Marcus och hans flickvän Sara med sitt dagliga knivslagsmål



Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *