Vanilla Ice - Ice ice baby (spf) Jag har aldrig riktigt förstått mig på vuxna människor som duschar med badkläderna på när dom besöker badhuset. Som vuxen har man väl ändå sett en naken människa förut, så varför tabubelägga någonting som inte alls är speciellt tabu? Nåja, vintern har anlänt till Dublin och temperaturen under" /> Vanilla Ice - Ice ice baby (spf) Jag har aldrig riktigt förstått mig på vuxna människor som duschar med badkläderna på när dom besöker badhuset. Som vuxen har man väl ändå sett en naken människa förut, så varför tabubelägga någonting som inte alls är speciellt tabu? Nåja, vintern har anlänt till Dublin och temperaturen under" /> Vanilla Ice - Ice ice baby (spf) Jag har aldrig riktigt förstått mig på vuxna människor som duschar med badkläderna på när dom besöker badhuset. Som vuxen har man väl ändå sett en naken människa förut, så varför tabubelägga någonting som inte alls är speciellt tabu? Nåja, vintern har anlänt till Dublin och temperaturen under" />
Vardagsliv

En kall jävla lägenhet

Jag har aldrig riktigt förstått mig på vuxna människor som duschar med badkläderna på när dom besöker badhuset. Som vuxen har man väl ändå sett en naken människa förut, så varför tabubelägga någonting som inte alls är speciellt tabu?

Nåja, vintern har anlänt till Dublin och temperaturen under nätterna når hela vägen ner under nollsträcket. Det är kallt nu, riktigt kallt, och Dublins kyla är 10 gånger värre än Sveriges motsvarighet. Blöt och heltäckande kryper den in överallt och borrar sig fast riktigt riktigt hårt.

Isolering existerar ju såklart inte heller i det här landet. Är det två grader utomhus är det två grader inomhus. Välkommen till stenåldern där vi fortfarande bor i grottor liksom. Skillnaden är den att vi inte har några djurpälsar att klä oss i när kylan kryper på samt att vi inte får elda inomhus.

Nej, jag tänker inte krypa ihop mellan dom två 100-kilosklumparna jag bor med heller. Visst, på stenåldern använde man säkert djuren man hade för att hålla värmen, men nån måtta får det ändå vara.
Ligger just nu i sängen med täcket, mina Homer Simpson-tofflor, ett par kostymbyxor, en tjocktröja och min vinterjacka på mig och känner att jag fortfarande hatar den irländska vintern mer än jag hatar… allt annat.

Tog nyss en dusch och tänkte helt ärligt tanken att duscha med kläderna på eftersom det var så jäkla kallt i badrummet. Nu funkar det nog inte lika bra i praktiken som det funkade i min halvt ihjälfrusna hjärna, men jag börjar nog nu koppla varför folk faktiskt duschar med badkläderna på när dom besöker badhusen…


Frusen man som rapporterar från Camp Kaustinen på Mount Everest



Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *