Bruno Mars - The Lazy Song (spf)Det händer inte så speciellt mycket här på bloggen just nu, men jag tänker inte be om ursäkt för det. Jag har skaffat mig någonting som, med lite extra fantasi, kan kallas för ett liv vilket gör att bloggen får lida. Det är hockey-VM, golf, solande och lite annat" /> Bruno Mars - The Lazy Song (spf)Det händer inte så speciellt mycket här på bloggen just nu, men jag tänker inte be om ursäkt för det. Jag har skaffat mig någonting som, med lite extra fantasi, kan kallas för ett liv vilket gör att bloggen får lida. Det är hockey-VM, golf, solande och lite annat" /> Bruno Mars - The Lazy Song (spf)Det händer inte så speciellt mycket här på bloggen just nu, men jag tänker inte be om ursäkt för det. Jag har skaffat mig någonting som, med lite extra fantasi, kan kallas för ett liv vilket gör att bloggen får lida. Det är hockey-VM, golf, solande och lite annat" />
Fiasko,  Vardagsliv

Hängmatta


Det händer inte så speciellt mycket här på bloggen just nu, men jag tänker inte be om ursäkt för det. Jag har skaffat mig någonting som, med lite extra fantasi, kan kallas för ett liv vilket gör att bloggen får lida.
Det är hockey-VM, golf, solande och lite annat smått och gott som ockuperar min fritid just nu så bloggen har prioriterats ner några hack.

Men misströsta inte, om en månad är jag i USA och skriver som aldrig förr. Tills dess laddar jag upp på det sättet som passar mig bäst – genom att vila mig i form. Några korta inlägg kommer dyka upp, men det blir nog inte lika frekvent bloggande dom kommande 2-3 veckorna som det varit tidigare.

#slashhängmatta



Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *