Fantastiskt,  Mat

Pico pizza


Sprang in på Lidl i helgen för att handla lite. Eftersom jag inte hade käkat någon frukost så blev det såklart lite impulshandling också. Men för en gångs skull blev impulshandlingen inte Red Bull och Snickers – fastän det var rätt billigt därinne.
Lidl överlag känns som ett totalt outforskat område på den kulinariska kartan här i Dublin. Dunnes kan jag utantill, Superquinn är ungefär som en svensk variant av Ica men rätt dyrt och Apache Pizza kan jag lukta mig till. Men Lidl har jag aldrig riktigt vågat mig in på tidigare. I Borlänge håller man sig gärna därifrån eftersom Ica Maxi utklassar allt som har med matbutiker att göra i Sverige.

Men jag vågade mig in på Blanchardstowns Lidl i helgen och hittade någonting fantastiskt! Pico pizza är tolv stycken minipizzor i en förpackning – för 2 euro!
Och dom smakar faktiskt riktigt bra också. Visst, det är säkert mer nyttigheter i kartongen än i själva minipizzorna, men vem bryr sig i det när skiten är gott och mättande? 12 pizzor är också en precis lagom Kausti-portion vilket underlättar portionsplanerandet som bara den.

Nej, pico pizzorna är kanske det kommande nya rosa? Dunnes lasagne och Icas potatisgratäng får akta sig på tronen där över bästa färdigmaten i världen. Och pico pizzorna finns i Sverige också om ni undrar ;)

Betyg på Lidls pico pizzor: 4,5



Betygsätt inlägget:
[Total: 10 Average: 4.9]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *