Fantastiskt,  Svammel

World domination


Bloggen tar över världen land efter land! 31% av alla världens länder har nu besökt mitt livsverk” även om vissa såklart har fler besökare än andra. Sverige leder ju katastrofstort med 83,6% av alla unika besökare och delat sist på listan ligger Iran, Kuwait, Kambodja, Djibouti och några till med en enda unik besökare var.

Ska jag vara ärlig visste jag inte ens att det fanns ett land som heter Djibouti, men nu har jag lärt mig nåt nytt också. Ligger i östra delen av Afrika och har sisådär 500 000 invånare. Det finns antagligen knappt internet där men ändå så har en stark individ kämpat med att sätta upp en temporär internetlina skapad av ett fårskelett, en cykel och massa ståltråd bara för att kunna se vad som händer på Kausti.com. Stark jobbat där herr ??????? ???????? ?????!

Annars skräller USA ganska fint och ligger på en stark 5:e plats på besökarlistan med 0,47% unika besökare. Inte så mycket kanske, men trots allt en skräll med tanke på att jag inte har haft nåt att göra med USA (än :z) och att det inte kan finnas en människa som vill flytta från USA till Irland. Kanske är det som så att Mr. President märkt vilket inflytande den här bloggen har på folket och snart kommer börja stänga ner den?… :f



Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *