Close

Jag må ha sett många coola saker under min uppväxt. Transformers, Turtles, Lego och en massa annat. Men det här tar definitivt priset som Ballaste leksaken ever” – figurer av en massa olika hockeyspelare! McFarlane heter märket och dom har alla möjliga stollar i figurformat. Dom har monstret Alexander Ovechkin, eleganta Patrick Kane och pensionären Peter Forsberg. Dom har (tyvärr) till och med Sveriges svar på Wikileaks – Tommy Salo!

Fattar ni hur ballt det här är? Jag sitter här och känner att 99 dollar plus frakt ändå inte är så jättemycket för en Henrik Lundqvist-gubbe. Jag vill ha en Lundqvist, en Belfour, en Kane och en Chelios. Och en Gretzky, en Lidström, en Datsyuk och… jag vill ha allihopa! Utom Salo…”


Betygsätt inlägget:
[Total: 1    Average: 5/5]

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>