Close

Monthly Archives augusti 2009


Så var det äntligen dags. Efter mycket tjatande av diverse fans (oj, det finns många ska jag säga er) så har jag äntligen fått tummen ur och börjat recensionen av Taco Fiesta.

Jag har sagt det förut och jag säger det igen: kartongen är bjutiful, helt otroligt vacker. Som en sommaräng i augusti, som en Foppadragning i en OS-final eller som en nytvättad Nissan-Ferrari.
Förväntningarna skjuter i höjden.

Micron plingar, jag blundar, kartongen glöms på lunchrummets bord och jag smyger in på toaletten så att ingen ska se min skatt. Jag öppnar ögonen och får se… det här
.
Det finns ingen plast på toppen av maten. Det är miljövänligt, det är snuskigt och jag älskar det. Jag låtsas ta av plasten som inte finns där (jag har ett speciellt schema för testerna av färdigrätterna, detta måste följas oavsett).

Jag lägger upp en pappersbit på toaletten. Lyckas jag spilla ska jag i alla fall kunna få i mig det som hamnar utanför min hungrande mun. Gaffeln hugger in. Det känns som pajdeg i kanterna. Jag tänker på blåbärspaj och stoppar första tuggan i munnen. Jag bränner mig och spottar ut maten. Inte för att den är äcklig utan för att den smakar vulkan. Varmt och… jävligt varmt.

Folket som kommer in från utelunchen hör någon svära inne på toaletten. ”Stackare, har han ont i magen?” hör jag någon säga. Jag bryr mig inte. Jag är ensam på toa med min Taco Fiesta. Nej, jag tänker inte American Pie…

Andra tuggan, maten har svalnat. Det smakar… sådär. Jag tänker på kartongen och tuggar vidare. Jag får slutligen i mig ungefär 83% av maten, sen kastar jag resten. Inte för att maten smakar illa utan för att jag är mätt. Bra portionsstorlek för en halvtjock 23-åring är ett plus i kanten.

Smak: [!][!][!][!/][!/]
Kartong: [!][!][!][!][!]
Nyttighet: [!][!][!/][!/][!/]
Utseende: [!][!][!][!/][!/]
Totalt: [!][!][!][!/][!/]

Inte ofta man citerar Shanajyjayya… vem fan tar ett artistnamn ingen kan stava till? Vi börjar om… www.google.com… ”shanaya twain”
Menade du: shania twain
Ja. *klick*

Inte ofta man citerar Shania Twain
, men idag är det faktiskt dags…

”When everything is goin\' wrong
Don\'t worry, it won\'t last for long”


Det är SÅ underbart att ha slutat jobbet. Dom 8 timmarna på jobbet gick så pass snabbt att jag knappt hade hunnit satt mig förrän jag skulle lämna in mina saker och traska ut igen. Underbart väder under dagen, potatisgratäng till lunch, massa glada människor i telefon på jobbet och pokern vände på en femöring när jag hotade med att byta sajt. Jag måste citera min Italienälskande vän Jake: ”Fantastiskt”

Nu ska jag skriva tre blogginlägg till, sen ska jag eventuellt börja skriva på mitt CV. Om jag orkar. Palla göra någonting tråkigt alls idag. Jag är fri!

Zlatan på TV4 Sport ikväll också. ”Fantastiskt”.


+1138 kr idag

På tal om fantastiskt… 00:36 och framåt

Nu är det nära… Dagen har gått raketfort, och det återstår nu en timme och fyrtiofem minuter av mitt augustijobbande. Jag är faktiskt inte ens speciellt trött, även om kön precis gick från 0 personer i kö till 10 på ungefär 23 sekunder XD

Lista på saker som måste göras den närmaste tiden:
[headline]#[/headline] Säg upp webbhotellet
[headline]#[/headline] Kontakta CSN
[headline]#[/headline] Köp NHL 10 + Uncharted 2
[headline]#[/headline] Skriva CV + personligt brev och sök jobb
[headline]#[/headline] Sova middag idag

Förresten är jag egentligen ingen bilmänniska, men det har blivit bilder på både en Ferrari och en BMW postade i dom senaste inläggen nu. BMWn får plats mest för att den ser så futuristiskt cool ut – jag gillar häftiga framtidsleksaker. Dessutom sägs den dra 0.38 liter/mil också, det är t.o.m. mindre än min Nissan-Ferrari. Det är status.

Mikaaaa! Så otroligt gayig video, men låten är en riktig glädjespridare

Jag har märkt ett mönster den senaste tiden. Jag känner mig lite som en movie star eftersom jag får svara på samma frågor dag efter dag. Kanske är det dags att börja släppa lite på mystiken och faktiskt besvara frågorna…

Frågorna som ställs är följande (utan inbördes ordning): #Hur smakade Taco Fiesta egentligen?
#Exakt vad gör du på jobbet?
#Hur går kampen mot snabbmaten?

Tänkte börja svara på dessa frågor imorgon. Då har jag tre kommande inlägg där jag i alla fall vet vad jag ska skriva om [?]

8 timmar, 480 minuter, … 28 800 sekunder (ja, jag slog upp det där) kvar, sen är jag fri!

Jag pratar såklart om vuxenlivet. Jobba hit och jobba dit. Nä, det passar mig bättre att ligga hemma och sova till 16:00 på dagarna istället :z
Så imorgon klockan 17:00 så checkar jag ut för den här gången. Inte för gott, men för stunden.
Det känns skönt att få ha lite frihet igen. Att kunna spela golf klockan 01:00 utan att någon klagar, att kunna göra lunch klockan 02:30 och att kunna lägga mig vid den tidpunkten normala människor kliver upp.

Det första jag ska göra imorgon när jag slutar är att… skriva en jobbansökan :i Jag gillar som ni förstår inte att jobba, men pengarna behövs. Dessutom är jag faktiskt motiverad att slita ett tag för att jag ska kunna resa lite nästa sommar. Tågresor, Mi Scusi och Disneyland, fan vad jag längtar! Ge mig sommaren 2010 nu! Gärna med en tvättbräda istället för en airbag också…

I\'ve been lookin\' for freedom (whistle)

Hua. Its goiiiing down som dom säger i vissa länder. Nu är jag minus på pokern sen jag startade satsningen mot Eurotrip. Typ 200 kronor eller nåt, och jag är besviken, otroligt besviken. Så besviken att jag är sugen på att byta sajt för att få en nystart.

Jag funderar på att börja spela på Potraiser igen. Jag lirade där för 1-2 år sen ungefär, och har skaffat mig en ännu schysstare deal nu än vad jag hade förut. Det var bland annat där jag vann min bad beat jackpott (
Game # 647199391 – Texas Hold\'em No Limit EUR 0,10/0,20 – Table ”Stockvik”
Game ended 2007-09-21 15:43:02 GMT+01:00
Seat 1: HenkkaO (EUR 21.48)
Seat 2: egis25 (EUR 15.78)
Seat 5: kaustii (EUR 20.00)
kaustii posts the small blind of EUR 0.10
Henkka0 posts the big blind of EUR 0.20
Redhotrafa is the button
*** HOLE CARDS ***
Dealt to kaustii [Kc As]
egis25 raises EUR 0.40
kaustii calls EUR 0.30
Henkka0 calls EUR 0.20
*** FLOP *** [Js Kd Kh]
kaustii checks
Henkka0 checks
egis25 raises EUR 1.00
kaustii calls EUR 1.00
Henkka0 folds
*** TURN *** [Js Kd Kh] [9s]
kaustii checks
egis25 raises EUR 2.00
kaustii raises EUR 5.00
egis25 calls EUR 5.00
*** RIVER *** [Js Kd Kh 9s] [Ks]
kaustii raises EUR 6.25
egis25 goes all-in with EUR 9.38
kaustii calls EUR 9.38
*** SUMMARY ***
egis25 shows: Qs – Ts (a straight flush, king high)
kaustii shows: Kc – As (four of a kind, kings)

Bad Beat Jackpot (EUR 4 634,01) won by kaustii
Bad Beat Jackpot (EUR 2 648,00) won by egis25
Bad Beat Jackpot (EUR 662,00) won by HenkkaO
). Sen dess har jag alltid haft en förkärlek till spader kung. Han pryder min avatar
på dom flesta pokerrelaterade sidorna jag är medlem på.

I alla fall finns tankarna på att fortsätta hos potthöjarna. Dom har ett litet roligt system där man kan spela ihop poäng hos dom, och efter ett (ganska långt tag) kan man köpa saker för poängen. Bland annat har det gett mig ett Nintendo Wii, en iPod mini och lite annat kul. Dock är det bra många timmars spelande innan man kan plocka ut såna saker.

Det var t.o.m. snack om att jag skulle få följa med på någon liveturnering under 2008 som dom skulle betala också. Ingen större turnering, men Finnkampen i Tallin nämndes bland annat. Dock rann allt det där ut i sanden, och jag blev lite sur på dom p.g.a. hanteringen av detta. Därför så jag bytte till Svenska Spel kort därefter.
Dock lockar VIP-shoppen och bananerna (haha :i ingen fattar det där) ganska mycket, så jag funderar starkt på att föra över mina pokerpengar till Potraiser igen. Kul att prova på något ”nytt”. Kontakt ska tas med dom imorgon, sen får vi se vartåt det leder…

Annars sket sig pokerspelandet idag. Jag orkar inte ens klaga, utan jag låter resultatet tala för sig själv:


-680 kr idag

Har precis spenderat dom senaste 2,5 timmarna med att spela poker tillsammans med mamma :i Hon spelade med sin bärbara dator och jag med brorsans bärbara. Otroligt osocialt, men ack så skönt att bara ligga i soffan och slöa. Att sen plussa ynkliga 104 kr på pokerspelet känns ju sådär lagom hett…
Det är väl ungefär 73 grader varmt härinne just nu. Datorn ligger i knät och håller en stadig temperatur på ungefär 210 grader celsius och jag svettas mer nu än vad jag gjorde under 2 timmars innebandyträning igår.
Vem behöver en bastu när man har en bärbar dator?

Min kropp är helt förstörd sen gårdagens träning. Det värker i hela kroppen, och nysningar är just nu min värsta fiende. Jag dör varenda gång jag nyser typ. Tror jag dött 3-4 gånger ikväll… Usch. Sen kan jag inte heller gå i trappor, för då skriker benen. Imorgon ska jag golfa :i Skönt att jag kommer vara stel som en 77-årig gubbe då… Nu ska tilläggas att jag faktiskt stretchade efter träningen igår.

Idrott kan aldrig vara bra för kroppen. Jag äter ett halvkilo godis idag istället. Mycket bättre än träning ;)


+104 kr idag

Jag är egentligen ingen större bilfantast, men fan vad snygg den nya Ferrarin är. Man kan ju ganska enkelt se att designen inspirerats väldigt starkt av min Nissan-Ferrari
. Båda bilarna har mjuka linjer, varsin stark motor samt en otroligt vacker röd färg. Men likheterna slutar inte där. Dom delar flera saker såsom att dom båda har otroligt fula framlysen, en aerodynamiskt utformad kropp och sjukt snygga backspeglar.
Med andra ord är den nya Ferrarin alltså ett plagiat av min Nissan-Ferrari… Likheterna är så slående att allt detta inte kan vara en slump.

Jag arbetar just nu på att skaffa mig en advokat så att jag ska kunna stämma Ferrari :f

Så var den första innebandyträningen avklarad. Som vanligt när det gäller träning så gick det bra dom första 10 minuterna, sen började min kropp säga ifrån. Efter ungefär 25 minuter kom första hjärtattacken och jag fick bäras av planen på bår.
25 minuter, en otrolig massage av 4 sjukt heta damer och två tömde Coca Colaflaskor senare fortsatte tränandet. Eller inte. Verkligeheten var ungefär den att jag satt på sidan och flämtade i 2 minuter med 2 vuxna män bredvid mig, sen fortsatte tränandet.

Sen kom hjärtattack nummer 2, 3, 4 och 5. Efter 50 minuter av träningen såg jag stjärnor och min hjärna fungerade inte alls (ingen större skillnad för mig iofs). Sen började armarna ge upp, och klubban vägde i slutet av träningen ungefär 23 kilo.
Annat värt att notera är annars att min t-shirt debuterade som en torr och fin röd t-shirt och avslutade som en röd trasa bestående av 10% tyg och 90% svett.

Slutsats: En rullstol bör nog inskaffas för att orka jobba imorgon :n

NHL 10-demot kom idag! Jag hann tanka det, men nu verkar dom tagit bort det eller nåt. Varken Imrell eller Jake hittar det… Skumt.


Jag känner annars att det är dags att lära sig dom nya kontrollerna. Är så jävla sur på EA Sports att dom inte kan göra det möjligt att själv ställa in kontrollerna dock… Vi lever ffs på 2000-talet. Vi hade en man på månen för 40 år sedan, men man kan inte ställa in kontrollerna på ett TV-spel idag… Sjukt…