Close

Monthly Archives mars 2009

Som sagt så lider bloggen nåt enormt av att jag börjat på Helpdesk. Jag hade Teletubbies på besök idag också, så bloggen hamnade ännu längre ner på prioritetslistan.

Ligger å kollar Sverige – Schweiz i hockeyn. Sverige vann efter straffar. Sjuk straff dom vinner på å. En ”Tottistraff ala hockey” gjord av Linus Omark (tror jag det var). Han lixom lobbade in pucken efter en dragning… Otroligt vackert. Kolla sporten om 30 min får du se. Länkar ett Youtubeklipp imorgon så får ni se.

Edit: Här är straffen
FY FAN SÄGER JAG BARA. DEN DUMMA JÄVELN SOM KOM PÅ ”STICKY KEYS” ÄR TAMEFAN DEN DUMMASTE MÄNNISKAN PÅ HELA JORDEN. ELLER VAD TYCKER NI OM ATT JAG SKA SKRIVA ALLA INLÄGG I FRAMTIDEN MED STORA BOKSTÄVER?

Om man håller ner vänster shift-knapp på tangentbordet i mer än 8 sekunder så aktiveras stickey keys. Det innebär att shift-tangenten ALLTID är aktiverad. Det innebär att du inte kan kopiera text med tangentbordet, du kan inte skicka meddelanden på MSN eftersom du inte kan trycka på enter, och inte kan klicka på knappen ”skicka” för att skicka. Vilken jävla dum idiot kom på detta?
Datorn pep till, och sen fick jag ägna 15 minuter av mitt liv till att försöka söka rätt på en lösning. Att söka på ”8 sekunder shift” på Google gick ju inte eftersom 8+shift blir en parantesbörjan, en såndär (. Så jag försökte först Googla ”ÅTTA” (stora bokstäver såklart) och sen kopiera 8an… men det gick ju inte >=(

Tack Flashback för att du löser allt åt mig iaf. Vad skulle jag göra utan dig? <3
Problemet löstes genom att hålla nere höger shiftknapp i 8 sekunder. Vänster shiftknapp funkade såklart inte [?]

Nu fick jag en defekt enter-knapp som tack för att den där dumma jäveln uppfann stickey keys. Aldrig att jag köper ett Microsoft-tangentbord iaf >=(
Satt och pratade med Jake nu. Ibland slänger han ur sig bra dumma saker :i

Det vore iofs bra roligt om man svarade innan man hört frågan. Intervjuerna skulle se helt annorlunda ut isf :i

Han verkar vara lite småkär i alla fruntimmer som medverkat i Melodifestivalen (Kicki Danielsson inräknad). Agnes sade att hon gillade Rickard Sjöberg och Jakes svar blev:


Jag är lite tveksam, men vad tycker ni? :z
jakejake
Rickard Sjöberg? Jake?
Kul med poker ibland. Har gått helt okej dom senaste dagarna, men idag var det tvärstopp. Det blev inte så mycket minus ändå sett till hur händerna såg ut, men det suger alltid när det går dåligt. Tror sessionen slutade minus… ska kolla… -232 kr. Det är inte ofta man är nöjd med att förlora pengar, men idag är jag faktiskt nöjd med det resultatet. Ibland kan man inte påverka speciellt mycket själv.
Blev väl strax under 2 timmars spelande och timlönen var väl inte direkt på topp [?]

Spelade förresten den näst galnaste handen någonsin idag. Går inte att göra annat än garva åt eländet:
BossMedia Game #985186656: Table Anna Turbo 28 – $0.50/$1.00 – No Limit Hold”em – 15:03:31 – 2009/03/29
Seat 1: joahn887 ($82.32)
Seat 2: roflcopter ($121.75)
Seat 4: neni ($177.03)
Seat 5: custer ($132.97)
Seat 3: Totte08 ($113.39)
custer posts the big blind of $1.00
neni posts the small blind of $0.50
Totte08 is the button
*** HOLE CARDS ***
Dealt to neni [Ks Kd]
joahn887 calls $1.00
roflcopter folds
Totte08 calls $1.00
neni raises $16.00
custer folds
joahn887 goes all-in with $82.32
Totte08 calls $82.32
neni goes all-in with $177.03
Totte08 goes all-in with $113.39
*** FLOP *** [8s 5c 5s]
*** TURN *** [8s 5c 5s] [Qc]
*** RIVER *** [8s 5c 5s Qc] [2c]
*** SUMMARY ***
Total pot $302.35 | Rake $7.75
Board: [8s 5c 5s Qc 2c]
joahn887 won ($247.96), showed [Qs Qh]
roflcopter won ($0.00), mucks
Totte08 won ($54.39), showed [Ad Ah]
neni won ($0.00), showed [Ks Kd]
custer won ($0.00), mucks

Slog på TVn som vanligt inatt när jag gick och lade mig. Låg och slökollade på lite allt möjligt. Sen såg jag vad som skulle börja på TV4 Sport. ”Vem äter mest?” (Eats of strength) hette programmet. Hur kan man låta bli att kolla då lixom? :o

Det hela handlade om en kille som skulle slå världsrekord i att äta munkar. Han skulle smälla i sig exakt 50 stycken för att slå rekordet. På 8 minuter… Det innebär strax över 6 munkar per minut, eller en munk på 10 sekunder ._o Till och med jag blir äcklad av tanken på att äta så vidrigt mycket på 8 minuter.

Programmet började med att 3 kommentatorer gick igenom utmaningen. 50 munkar på 8 minuter vet ni redan. Såhär gick snacket:

”Hur svårt är det att äta munkarna?”
Mycket svårt p.g.a. allt socker och all jäst som finns i munkarna.

”Får man dricka något?”
Vatten och kaffe är tillåtet. Det gäller att hitta rätt mix av vätska och munkar för att man ska kunna äta dom fort.

”På vilka sätt kan man äta munkarna?”
Det finns två huvudsakliga taktiker. Dunk eller crunch.
Dunk innebär att man doppar munkarna i kaffet, och sen äter man dom.
Crunch innebär att man försöker trycka/smula sönder munkarna innan man äter dom. Detta för att få ut all luft.
Man kan också blanda dom olika taktikerna och Dunk-cruncha, dvs. doppa i kaffe, smula sönder och sen äta.

”Vilken världsranking har han?”
(Tror ni inte att det finns rankinglistor över sånthär också? [?] ). Han är rankad 22:a i världen av International Federation of Competitive Eating – IFOCE (listan finns här).

”Hans stil då, hur ser den ut?”
Han är stor och lång, alltså får mycket plats i magen. Sen äter han fort samtidigt som han älskar munkar. Jag skulle vilja säga att hans ätarstil är fulländad (jag garvar som en tok).

”Är han duktig på något annat?”
(Här förväntade jag mig ett svar i stil med ”Ja, han är duktig på att spela hockey också” eller nåt). Ja, han är världsmästare i majsätning ._o :w :i


Våran hjälte startade dock väldigt dåligt. Efter halva tiden hade han bara fått i sig 18 munkar. Kommentatorerna svarade med att skylla på att ”Det är för mycket socker och för mycket press” för att han ska klara av det :i Fiaskot fullbordades och han fick väl i sig 30 munkar eller nåt innan tiden var slut. ”Det var så mycket luft i munkarna. Jag försökte pressa ut all luft innan jag svalde munkarna, men min taktik lyckades inte”. Kommentarer överflödiga.
Den killen som hade rekordet var också på plats. En vältränad kille på 275 kilo ungefär. Han hade tydligen suttit bakom scenen och varit skitnervös för att hans rekord skulle slås [?] Han kanske borde fundera på att skaffa sig en hobby istället för att bara äta på fritiden? [?]

Amerikanarna är verkligen sjukt konstiga. Att göra ett program om vem som kan äta mest… Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.
Sen finns det säkert människor som har dessa killar som idoler också. Jag kan tänka mig hur snacket går på rasterna i skolan: ”När jag blir stor ska jag bli som Joey Chestnut! Jag ska äta minst 51 munkar på 8 minuter!”. Sen går ungarna hem och tränar på helgerna ._o

Det är en bra tokig värld man lever i…