Close

Monthly Archives februari 2009

Bra saker:
+ ”Malmös stolthet – Danmark”-skämtet
+ Thorleifs uppträdande (sångaren är ett freak, pensionärstanterna dreglar)
+ Thorleifs låt (sweet kissing in the moonlight lalala)
+ ”Vi som inte vet hur man laddar ner musik”-listan (skämtet Mede drog)
+ Petra Mede var faktiskt hyfsad idag (skaplig chock)
+ Star Pilots låt var rätt schysst ju (jag verkar vara ensam om att tycka det)
+”Absolute Bortglömt”-skämtet

Dåliga saker:
– Agnes kläder var bedrövliga (guld är sååå 1970 :P)
– Presentationen av låtarna är så sjukt segt
– Susanne Alvenbergs uppträdande (snark)
– Susannes låt (annu mer snarkande)
– Sahlenes låt var ett sömnpiller
– Ballader är skittråkiga (och dom vinner ALDRIG Eurovision Song Contest)
– Indiska kläder är inte snyggt (kom ihåg det fröken Dawn Finer)
– Next 3 (ett ord: pinsamt)
– Opera borde förbjudas
– Darins version av ”Se på mig”
– Agnes till final istället för Star Pilots
– Operatanten slog ut Thorleifs (avsätt svenska folket)
– Operatanten till Globen (lägg ner Melodifestivalen!!!)
– Internationella juryn (ni har inte valt rätt en enda gång)
Har inte hunnit uppdatera bloggen idag. Sorry för det. Vaknade sent (som vanligt) och sen blev det lunch med Angelica kl 18. Sen hämtade vi hennes bror, och åkte till Skedvi. Nu ligger vi här å klagar på hur dålig Petra Mede är som programledare för Melodifestivalen. Sammanfattning av kvällen kommer senare efter att deltävlingen är slut.
Fy fan säger jag bara. Datorer må vara underbara ibland, men att sitta 8 timmar med brorsans dator för att få den att funka… Inte så ”pepp” (som Jake skulle sagt). Nu är iaf Windows 7-betan installerad på hans dator, och det mesta verkar rulla på som det ska.

Har uppdaterat några smileys på sidan också. Har ändrat :o och :(-smileyn. Sen har jag lagt till :@-smileyn.

Har jag lirat ungefär 17 NHL-matcher också. Jag fick för mig att jag var bäst i världen på NHL (jag var ju grym för nåt år sedan). Så jag skulle absolut spöa datorn på svåraste svårighetsgraden. Men helvete vad svårt det var :o
Första matchen så ledde jag iofs med både 2-0 och 3-1, men sen tappade jag till 3-3 med 1 minut kvar. Sen förlust i sudden. Tog mig 17 (!!!) matcher att fixa första vinsten. Detroit mot San Jose, 2-1.
Domarna är fortfarande sämst i världen sen nya patchen.
Visst är det underbart med nya datorer? Brorsan fick sin nya idag. En vit skönhet från Fujuuiiitusu Siemens (kan NÅN människa stava till Fjuujujuitsi egentligen?). Kartongöppnandet gick ju fint iaf. Sen braka helvetet löst. Man blir ju lika glad varenda gång när Windows fina bluescreen visar sig.

Nu har vi försökt formatera å installera om datorn. Först med Windows 7-betan, men det sket sig. Så just nu ligger Vista-skivan i läsaren och tuggar. Hoppas det går bättre nudå.


Annars då? EA Sports är dumma i huvudet. Dom har förstört NHL 09 med senaste patchen. Helt åt helvete med allt nu. Varenda tackling renderar i en tvåminuters vilopaus på utvisningsbänken. Synd att dom var tvungna att förstöra såhär.
Visst, förut så kunde man avrätta någon i mittzonen utan att domaren brydde sig, men nu får man inte ens peta på någon istället. Finns det inget mellanting? :e


Domaaaarn! Jag rörde honom ju inte ens :<

Förresten: Tack du som röstade på några av inläggen nyss. Vet inte vem du är, men din IP-adress röstade på dom tre senaste inläggen iaf. Tack för det! Vill du ge dig till känna så skriv i kommentarerna vem du är. Du ligger på plus hos mig nu ;)
Känns bra drygt att ha snickrat ihop en röstningsfunktion när man får i snitt en röst per vecka eller så :P Spela roll om ni hatar inläggen bara ni röstar! Ser jag att det är många som avskyr vissa inlägg försöker jag undvika flera såna.

Slutligen: Aj beliv in a thing kalled löööve är en kunglig låt.
Alla ni som lirat WoW bör se denna. Som om det finns nån därute som inte lirat WoW förresten?