Close

Monthly Archives januari 2009

Va i hela… Rosa toapapper? Nu har man då sett allt. Vet ni vad det värsta är? Papperet är parfymerat! Världshistoriens onödigaste uppfinning är härmed korad
Satt och läste på IDG.se. Hittade en artikel om en kille som har ett sjukt coolt jobb. Han jobbar med att namnge en massa prylar. Verkar vara ett riktigt roligt jobb, men det känns som att det nog är bra svårt.

Var sugen på att kolla Frölunda – Skellefteå på Canal+ via datorn idag. Har ju inte Canal+ hemma, men man kan ju se den livestreamad från datorn. Skulle dock kosta smått otroliga 109 spänn :o Vilka tomtar. Orka pröjsa så jäkla mkt för EN match. Canal+ Sport kostar 209 kr i månaden. Då får man minst 10, säkert 15, matcher per månad.
Nej, jag skiter helt enkelt i att kolla.

Har du tråkigt, eller bara vill ha ont i ögonen, då kan du ju kolla in denna sida.
Perra kom förbi idag igen. Vi körde McDonalds, film och rätt mýcket FIFA 09. Kvällen sammanfattas bäst genom följande:Tror jag lyckades dra på mig 10 röda kort på 7 matcher. Plus en massa gula och 5 straffar (jag tog 3!). Riktigt roligt att spela dock, även om herr Ceder har en tendens att bli lite fysisk när det går dåligt för honom :r :P

Annars kollade vi som sagt film. Idag blev det den urgamla The Mask. Den kom 1994, men man förundras över att dom kunde göra såna effekter som dom ändå hade i filmen. Sen är ju Jim Carrey kung i dom där tidiga filmerna. Ace Ventura och The Mask är ju filmer man gärna ser igen :)

Nu blir det sängen.
Oooh.. Hittade ett bra tips på Flashback. Chokladbacon :j Kanske borde prova det ikväll? Choklad är gott, bacon likaså. Chokladbacon borde väl bli dubbelt så gott isf?