Close

Category Archives Spam


Skapligt grym jag är på att rimma :n Rubriken är genial.

Har varit hemma hos Jake och kollat några filmer nu under kvällen. Tacos har också tillagats (och ätits upp). Det bör komma upp en utförligare rapport från kvällen imorgon.

Förövrigt har jag inte fått ett endaste spam-inlägg sen jag aktiverade mitt spamskydd. Vet ni vad det innebär? Att antalet kommentarer på sidan har gått från typ 2 per dag till en kommentar varannan dag. Buu för det [:. Kommentera mera! Ni är typ 60-80 pers per dag som besöker bloggen – nån borde ju orka skriva ett ”Goddag” tycker man :i

Galet. Trött. Sova. Nu. God. Natt.
Nu har jag fixat ett nytt captcha till bloggen igen.
Captcha är ett någonting som för det första är vansinnigt svårt att stava, jag vill gärna lägga in ett A mitt i där, capatcha. Så ska det dock inte vara. Captcha ska det vara, precis samma läte som när man nyser ungefär.
För det andra är det galet svårt att göra ett captcha som människor kan läsa men som robotar INTE klarar av. Det är ju lätt att hindra robotar från att läsa: man gör bara en vit bild. Problemet blir dock då att människor inte heller kan se vad som står. Så att hitta en balans där, det är en hel vetenskap. Vi får väl se hur det fungerar den här gången.

Captcha (inget a!) är förkortningen för ”Completely Automated Public Turing-test to tell Computers and Humans Apart”. Jag postar detta bara för att jag tycker det är en asrolig förkortning :i ”Helt automatiserat publikt test för att skilja på människor och datorer” blir översättningen. Genialt.

Skriv in dessa siffror i rutan

Jag fick göra ett såntdär halvavancerat grejs med streck på bara för att bottarna har knäckt allt jag försökt med tidigare. Jag hoppas verkligen inte det blir för svårt att tyda tecknen nu bara. Jag försökte göra ett mellanting mellan läsbart men ändå svårläst. Hoppas det blev okej.
Jag har fått så ofantligt mycket spam (nåja, är väl uppe i 30-40 spaminlägg) på sista tiden att jag verkligen måste göra nåt åt det där.

Jag har testkört koden 100 gånger nu, och jag tror den ska fungera helt utan problem. Ni får gärna slänga in en testkommentar efter det här inlägget om ni vill. Jag blir glad om ni upptäcker eventuella problem så att jag kan åtgärda dom.
Skulle det nu vara några problem att kommentera finns jag på Flashback, MSN eller IRL [:.

Jag vet mamma. Jag ska upp om 3 timmar. Är dock inte så pepp på att sova just nu. Det är skönt att hålla på med någonting så man slipper tänka efter så mycket. Rockmusik på hög volym tränger bort det mesta faktiskt.

Den här låten är så mitt i prick att jag inte vet om jag ska skratta eller gråta [?]
Jag håller på att utrota bottarna nu. Dock har jag lite problem med att få fram siffrorna som krävs för att kunna kommentera ett inlägg. Jag vet inte riktigt vart felet ligger, men jag felsöker som en tok just nu.
Jake nekade pizza- och innebandydelen av mitt pizza-/NHL 09-/innebandy-kväll-erbjudande. Det kan eventuellt bli NHL ikväll dock. Vad ska jag hitta på då? :<

Åt Burger King på jobbet idag och nu är jag farligt nära att ringa Fortuna för att beställa pizza [?] Jag har jobb, så jag gör vad jag vill med mina pengar :z Satsar på Beach 2015 istället. Satsar på att det ska finnas 201,5 kilo Kausti då [?] :P

Är förövrigt förkrossad över att ingen verkar orka kommentera bloggen nåmer [:. Dom senaste två kommentarerna jag har fått har varit på vardera 200 rader och bara innehållit länkar till ryska porrsidor/viagrasidor och dylikt (ja, såklart har jag klickat på alla 100 länkarna :P )
Jävla spambottar som ska vara här och härja >=( Jag tyckte det var lite roligt att mitt besökarantal skjutit i höjden. Brorsan var mäkta imponerad och jag spelade cool. Jag trodde faktiskt att folk tyckte bloggen var intressant :@

Tji fick jag. Eller. Det har väl snart varit in 1000 pers på bloggen, men hur många som läser… det är mer tveksamt. I snitt kollar en besökare in sidan tre gånger. Men då ska man tänka på att mamma, Jake, Imrell, Angelica och framförallt jag själv står för ganska många av dom sidladdningarna. Så det är nog inte fler än 15-20 pers som följer bloggen, om ens det.

Skit samma säger jag :j Bloggen var från början tänkt som en minnesdagbok för att kunna ha kvar alla bra (och dåliga) minnen sen när man bli gammal (25 typ).
Har ju gamla Lunarstormdagböcker kvar, och det är faktiskt riktigt roligt att läsa dom, även om mitt skrivande där kanske inte är så intressant för andra än mig själv. Mitt ego behöver en boost ibland, och vad är då bättre än att läsa om mig själv? :z

Åter till bottarna. Dom där jävlarna har autouppdaterat min blogg ungefär 2 gånger i sekunden i ungefär en halvtimme. Och på detta fått in 3 inlägg med rysk porrspam. Var det värt det era jävlar? >=(

Så imorgon ska jag skapa en ”bannade jävla bottjävlar”-tabell där IPt först kollas innan man får tillgång till min sida.
Har man skrivit fel kod på en kommentar mer än 10 ggr så åker man UT härifrån och hamnar i den tabellen. Och man kommer aldrig mer tillbaka! Om man nu inte heter Jake och är stupfull när man kommenterar. Alkohol kan ju faktiskt resultera i 10 feltryckningar på rad, inte sant Jake? :P

Det här inlägget skrivs inte nu när det postas. Det skrivs nån timme tidigare. Jag vill testa få se om min fördröjd-postning-av-inlägget-kod funkar. Fingers krossade som man säger på nåt ställe här på jorden.

Slut.
Yes! Äntligen har det kommit! Det första spam-inlägget bland kommentarerna! Jag tycker vi ärar Berlin (boten hette så) som postade den informativa texten:
”ze8mgn 3916213 on3bbc [URL =htts://reachingforlucidity. net/live/ ] berlin [/ URL] berlin htts://reachingforlucidity. net/live/”.

… Jag hatar tyskar >=(

Så nu får man roa sig med att motverka spammet på nåt vis också. Drygt.
Det senaste dygnet har varit riktigt jävla skit. Jag har försökt fixa mobilen 12 timmar i sträck. ALLT krånglade. Det svors ganska många gånger här framför skärmen kan jag säga. Så nu åker fanskapet in på service hos Onoff.

Kul att vara utan telefon i nån vecka… Jag funderar på att starta min gamla T100 bara för det. Den har hängt med sen 1850-talet nångång. Aldrig några klagomål därifrån inte. Den har imponerande stats:
Svartvit skärm, MMS-funktion saknas och kamera kunde man bara drömma om på den tiden. Men den mobilen fungerar iaf [?] Batteritiden är helt ok för en så gammal telefon och snygg är den också: