Close

Category Archives Spam


Skapligt grym jag är på att rimma :n Rubriken är genial.

Har varit hemma hos Jake och kollat några filmer nu under kvällen. Tacos har också tillagats (och ätits upp). Det bör komma upp en utförligare rapport från kvällen imorgon.

Förövrigt har jag inte fått ett endaste spam-inlägg sen jag aktiverade mitt spamskydd. Vet ni vad det innebär? Att antalet kommentarer på sidan har gått från typ 2 per dag till en kommentar varannan dag. Buu för det [:. Kommentera mera! Ni är typ 60-80 pers per dag som besöker bloggen – nån borde ju orka skriva ett ”Goddag” tycker man :i

Galet. Trött. Sova. Nu. God. Natt.
Nu har jag fixat ett nytt captcha till bloggen igen.
Captcha är ett någonting som för det första är vansinnigt svårt att stava, jag vill gärna lägga in ett A mitt i där, capatcha. Så ska det dock inte vara. Captcha ska det vara, precis samma läte som när man nyser ungefär.
För det andra är det galet svårt att göra ett captcha som människor kan läsa men som robotar INTE klarar av. Det är ju lätt att hindra robotar från att läsa: man gör bara en vit bild. Problemet blir dock då att människor inte heller kan se vad som står. Så att hitta en balans där, det är en hel vetenskap. Vi får väl se hur det fungerar den här gången.

Captcha (inget a!) är förkortningen för ”Completely Automated Public Turing-test to tell Computers and Humans Apart”. Jag postar detta bara för att jag tycker det är en asrolig förkortning :i ”Helt automatiserat publikt test för att skilja på människor och datorer” blir översättningen. Genialt.

Skriv in dessa siffror i rutan

Jag fick göra ett såntdär halvavancerat grejs med streck på bara för att bottarna har knäckt allt jag försökt med tidigare. Jag hoppas verkligen inte det blir för svårt att tyda tecknen nu bara. Jag försökte göra ett mellanting mellan läsbart men ändå svårläst. Hoppas det blev okej.
Jag har fått så ofantligt mycket spam (nåja, är väl uppe i 30-40 spaminlägg) på sista tiden att jag verkligen måste göra nåt åt det där.

Jag har testkört koden 100 gånger nu, och jag tror den ska fungera helt utan problem. Ni får gärna slänga in en testkommentar efter det här inlägget om ni vill. Jag blir glad om ni upptäcker eventuella problem så att jag kan åtgärda dom.
Skulle det nu vara några problem att kommentera finns jag på Flashback, MSN eller IRL [:.

Jag vet mamma. Jag ska upp om 3 timmar. Är dock inte så pepp på att sova just nu. Det är skönt att hålla på med någonting så man slipper tänka efter så mycket. Rockmusik på hög volym tränger bort det mesta faktiskt.

Den här låten är så mitt i prick att jag inte vet om jag ska skratta eller gråta [?]
Jag håller på att utrota bottarna nu. Dock har jag lite problem med att få fram siffrorna som krävs för att kunna kommentera ett inlägg. Jag vet inte riktigt vart felet ligger, men jag felsöker som en tok just nu.
Jake nekade pizza- och innebandydelen av mitt pizza-/NHL 09-/innebandy-kväll-erbjudande. Det kan eventuellt bli NHL ikväll dock. Vad ska jag hitta på då? :<

Åt Burger King på jobbet idag och nu är jag farligt nära att ringa Fortuna för att beställa pizza [?] Jag har jobb, så jag gör vad jag vill med mina pengar :z Satsar på Beach 2015 istället. Satsar på att det ska finnas 201,5 kilo Kausti då [?] :P

Är förövrigt förkrossad över att ingen verkar orka kommentera bloggen nåmer [:. Dom senaste två kommentarerna jag har fått har varit på vardera 200 rader och bara innehållit länkar till ryska porrsidor/viagrasidor och dylikt (ja, såklart har jag klickat på alla 100 länkarna :P )
12