Close

Category Archives Skrivkramp


Har uppdaterat bloggen lite idag. Nu kan man formatera texten lite om man vill när man postar kommentarer. Egentligen var uppdateringen till för att ändra admingränssnittet här bakom sidan eftersom det såg helt jävla bedrövligt ut innan. Nu börjar det dock ta sig (yes)
Jag är faktiskt lite kär i menyns nya utseende <3

Jobba om 12 timmar och 15 minuter… drygt :_ 13-22 är iofs en bättre tid för mig än 9-17 eftersom jag ändå fuckar upp min dygnsrytm efter ett tag.

Skrivkrampen är påtaglig idag… Har ingenting alls att skriva om… (oops)

Annars har jag inte tackat lillebror för att han hjälpte mig byta däck på bilen. Tack för det lillebror.

The end
This[comma
this is not my life
This, this is not my life]


Kunglig låt. Fansen (okej, det ska vara singularis) klagar på att jag inte har bloggat idag, därför tänkte jag köra ett inlägg nu. Jag har inte riktigt bestämt mig vad jag ska skriva om, men jag har några saker i huvudet, så jag skriver ner dom i brist på annat. Jag känner redan nu att det här blogginlägget kommer bli ett ”Jag har enorm skrivkramp, därför producerar jag ett skitkasst inlägg bara för att”-inlägg. Here we go:Till att börja med så håller jag tummarna för Portugal imorgon. Inte för att det fungerar som nåt slags omvänd psykologi ”Det laget Kausti håller på förlorar” utan för att någonting hemskt kommer inträffa om Malta nu råkar ta poäng av Portugal.
Imrell har lovat att streaka sig hela vägen från Skutskär och hit – en nätt resa på 14-15 mil ungefär. Det kommer bli ett trafikkaos utan dess like om detta sker, så jag ber till gud: Portugal, krossa Malta!
Nej Imrell, du kommer inte in även om du nu skulle få lov att traska hela vägen :z

Igår slogs månadens besökarrekord också. 138 pers kikade in här på bloggen under dagen. Det är inte världsrekordet här på bloggen, men det var nån månad sen sådär många var hit.
Skönt att det var en fjortis (Kenza eller vad hon hette) med på TV häromdan. Hon hade precis gått över 100 000 unika besökare per dag… Men kom igen, vem vill INTE läsa en blogg som innehåller klassinlägg i stil med detta

Eftersom att min #¤%/#&%¤!-tv inte hittar kanalerna (snälla Boxer HJÄLP, jag överlever inte utan tv!! Robert, kom på vad felet är nu!) så får jag sysselsätta mig själv på annat sätt. Bläddrar i nya ELLE som damp ner i brevlådan idag. Läser lite om Robert Pattinson….dreglar lite, fnissar lite, drömmer lite. Hehe, ni vet. Hade tänkt hoppa in i duschen snart och tvätta mitt hår som varken rört vatten eller schampoo på många många MÅNGA dagar.

[En bild på mig]
[En till bild på mig]
[Ännu en bild på världens viktigaste människa: jag!]
[En bild på en Elle-tidning (och såklart är det jag som håller i den)]
[Jag och min jättesuperdupermegagulliga chihuahua-vovve]
? [?]
90-talisterna kommer ta död på våran fina jord så småningom… ”Åh, en atombomb. Kan ni FATTA vilket ASCOOLT foto ni skulle kunna ta på mig om vi skickar upp den i luften och sen låter den slå ner typ 100 meter bakom mig? Jag skulle kunna göra min pussmun-pose samtidigt som den där svampen av eld syns bakom mig. ASCOOLT! Vad tror ni, ska jag köra den gröna eller röda ögonskuggan?”

Ironi är coolt, jag är det inte.

Just nu ser vi fram emot Uncharted 2 på onsdag, Brütal Legend på fredag och Paramore om 1,5 månad. Det var längesen man hade såhär mycket att se fram emot. Dags att skaffa sig ett liv snart [?] Skriva jobbansökan nu kanske? Motivationsbrist råder dock…
Det har inte hänt speciellt mycket idag. Har jobbat 8-17, sen var jag till Dollarstore och Kupolen en sväng. Inget märkvärdigt att anteckna därifrån.


Käkade pizza idag (igen [?] ). För första gången i mitt liv var pizzan inte rund! Annars brukar dom ju vara så runda och fina, men idag var tydligen en speciell dag eftersom pizzan var en fjärdedels kvadratisk :P

Vi ska tydligen hitta på nåt med jobbet imorgon kväll. Har ingen aning om vad det blir, men förhoppningsvis blir det nåt kul. Kan ju vara näst sista dagen med gänget :@

Kollade på hockeyn nyss också. Färjestad vann med 3-2 efter förlängning, och imorgon kan dom säkra SM-guldet. But who cares? [?] Imrell försökte övertyga mig att jag skulle kolla på korpfotbollen på TV istället, men det fick bli hockeyn idag. Mest för att jag inte hade koll på att det faktiskt var CL på TVn [?]

Kan detta vara bloggens tråkigaste inlägg någonsin tro?
Har inte hänt mycket idag. Utbildningen på jobbet fortsätter, och vissa saker är verkligen ofantligt sega. Finns dock ljusglimtar, och det blir bättre och bättre för varje dag.


Har egentligen inget vettigt att skriva om just nu, men måsta bara nämna årets happening. Kanon och kalkon är tillbaka på TV4-sporten! Världshistoriens bästa lista, som av någon oförklarlig anledning ersattes med tomten Patrik Ekwall, återuppstår!
Tack TV4 för att ni äntligen gör någonting rätt!

Börja snickra på en ny hemsida nu tror jag. Återkommer med mer info när den börjar ta form :b
Sorry att jag inte skrivit något tidigare. Det har varit en enorm skrivkramp idag. Ingenting har ploppat upp i huvudet, och då är det svårt att fylla ett inlägg. Att bara skriva om min dag känns ju lite sådär… Då skulle det bli ungefär såhär:

Jag vaknade klockan 14 kollade på tv fram till 15 gick upp klockan 15 åkte till arbetsförmedlingen med papper handlade åkte hem satte mig vid datorn gjorde mat kollade hockey pratade med Angelica i telefon samtidigt som jag satt vid datorn slut.

Ungefär sådär kul skulle det vara att läsa. Så jag försöker undvika att skriva sån skit [?] Jag har förresten bytt standardfärgtema på sidan till den grönt nu. Det bruna temat kändes så tråkigt.

Annars har jag några saker att ta upp:
Spam
Jävla äckelbottar som spammar min fina sida med störiga kommentarer som inte en jävel fattar. Eller har jag dom ryska porrsidornas typiska besökare här på sidan? :o Det var sån skit som postades iaf.

Garv
Damen på Arbetsförmedlingen som läste min jobbsansökan skrattade högt när hon läste den ._o Hon förklarade dock att det var ett positivt skratt och inget annat. Undrar om hon ljög? :w

Hockey
Snart borde första bilderna på nästa NHL se dagens ljus. Det jag är mest spänd över är vad spelet kommer heta. Kan dom verkligen döpa det till urcoola NHL 10 (jo, jag tycker faktiskt det är coolt)?. Eller kommer dom fega ur och döpa det till NHL 2010? Det sista känns ju mest troligt, men snälla EA, satsa på NHL 10! <3

Google me!
Jag kollade besöksräknaren lite. Där kan man bland annat se vilken sida ni har besökt innan ni gick in här på bloggen.
Det fanns några tråkiga i stil med att folk sökt efter ”Kaustis blogg” på Google och hittat hit, och det känns ju inte så intressant så alla dom skiter jag i att ta upp.
Jag hittade dock några ganska intressanta sidor som skickat två av er hit. Den första var någon som sökt efter ”petra onoff bo” på Google. Jag vet inte exakt hur min sida kom upp i den sökningen, men det var ju otroligt trevligt att du som sökte efter det hamnade på här ;)
Sen har vi en lite mer udda. Också från Google, men inte lika självklar som petra onoff: det var någon som sökte efter ”minihandboll är” och hamnat här.
Det känns ju ganska självklart… eller hur ._o
12