Close

Category Archives TV


Jag vet inte hur många av er som sett Erik & Mackan: 99 saker man måste göra innan man dör, serien där dom två programledarna på Kanal 5 bockar av sin egen bucket list. Dom åker bland annat på en road trip genom USA, hoppar bungyjump, åker på safari i Afrika, åker Nascar och dom skaffar sig även en varsin tatuering. Serien i sig är riktigt underhållande, men när jag läste om den på någon internetsite så hittade jag den amerikanska versionen av serien. Och den är fantastisk!

The Buried Life heter den och den handlar om fyra killar som fixar ihop en buss och sen beger sig ut i USA för att kryssa av så många punkter som möjligt på sin bucket list. Bland punkterna som dom tar upp i programmet finns att komma in på en fest på Playboy Mansion, spela basket med Obama, hålla ett tacktal på en okänd människas bröllop och bjuda ut the girl of your dreams” (i det här fallet Megan Fox).
Lite mer amerikanskt, lite mer vågat och lite mer allvarligt än Erik och Mackan. Och en bättre introlåt
.

Jag såg alla programmen från den första säsongen i ett sträck och jag rekommenderar verkligen serien till alla som har en stund över. Eller, jag rekommenderar alla som vill ha en dos av en riktigt bra TV att se The Buried Life. Dom båda säsongerna finns att se på MTV.com helt gratis och jag har faktiskt inte påbörjat säsong två ännu.

Men det ska jag göra nu…”

Vaknade av att jag kände mig rätt pigg imorse. Vände mig om och kikade på klockan som passande nog visade 13:37. Redan där kände jag att dagen nog skulle bli någonting extra.
Startar datorn och får information om att Manchester City – Manchester United spelar idag, så jag slår på matchen direkt. I 93:e minuten gör Scholes 1-0 till United och det gör att dom fortfarande har chans att vinna Premier League.

Matchen tar slut och Imrell frågar om jag tittar på innebandyfinalen som ska börja alldeles strax. Jag hade noll koll på att matchen gick idag, men jag hittar en livesändning på tv4.se. Nu ligger jag här i soffan och ser att det är 17 plusgrader och stekande sol utomhus. Funderar på att traska upp till Spar och köpa mig lite snickers och sen lyfta ut bärbara datorn på uteplatsen för att kika resten av matchen där.

Dagens pellejöns heter Pelle Prestberg, han spelar korphockey i Leksand och han tar tre perioder på sig innan han förstår hur ett ishockeymål fungerar. Han har öppen kasse minst två gånger under matchen mot Södertälje och han missar båda. När Leksand som mest behöver tre pinnar så viker Pelle ner sig.
Att han sen avgör i övertidsperioden spelar ingen roll – jag tror Leksands elitseriechanser försvann i samband med att Prestbergs stolpträff i andra perioden. Ett mål där och allt hade varit annorlunda. Öppen kasse för guds skull, hur svårt är det!?

Leksand har alltid vikt ner sig när det gäller, så jag tror dom gör samma sak i år. Tyvärr.Dagens Messi heter däremot… Messi. Tre kassar på tjugo minuter i en Champions League-kvartsfinal är ingenting annat än fantastiskt. Att dom sen möter ett korpgäng är ingenting som förringar Messis bedrift.
Jag kan tänka mig att jag kommer sitta och berätta för mina barnbarn om när världens bästa fotbollsspelare dominerade världsfotbollen. Hur jag låg hemma i soffan och kikade på matchen genom någonting som hette dator”. En stor klump där man kunde titta på film, lyssna på musik, surfa på internet och göra massa coola saker.
Ungarna kommer sucka och klaga på hur gammalmodig jag är. Oavsett vilket tror jag Messi kommer ses som världens genom tiderna bästa spelare någonsin. Om han nu inte redan är det…

Jo, jag sa det redan för 3,5 månad sen, idag blev det klart. Idol kommer kunna skriva in ännu en förstörd talang i sitt led av vinnare nu (yes)
Tråkigt att Erik vann, även om det var kul att Calle fick komma tvåa. Bäst hade ju varit om tråk-Tove vunnit och Erik och Calle fått göra varsin bra skiva. Nu får tråk-Tove göra en kass egen skiva istället samtidigt som Erik får den sketna Idolskivan. Tråkigt :_

Nåja… jag sa ju det – utan att ens ha sett hans audition. Slå det ni :z

Då var helgen räddad då (yes) SVT.se kommer sända direkt från Dreamhack på fredag och lördag, så det måste man ju kika lite på i alla fall ^^ Jag är visserligen helt fri från mitt World of Warcraft-missbruk sen några månader, men längst inne så är man fortfarande en datornörd – det kommer man aldrig ifrån :i

Skapligt spännande som sagt, läs bara det här:
[quote=http://svt.se/dreamhack]Till tävlingarna som bevakas hör World of Warcraft, Counter Strike och Quake.

//http://svt.se/dreamhack[/quote]

Men nej, CS och Quake är inte ett dugg intressant (no) Sämre skit får man leta länge efter [?]
12