Close

Category Archives Imrell

Med (ännu) en Ben and Jerrys vid min sida sitter jag här efter en tung dag på jobbet. 3,5 timmars arbete och 4 timmars slösurfande tar kål på mig – utbrändheten är nära.
Sen känner jag av pressen att prestera också. Min mobil är överfull av onödiga kort som jag har knäppt, så för att lätta på trycket kommer här en kameradump:


Lillebror överraskade genom att inhandla en hummer när vi var ner på Ica för någon dag sedan. 159 sköna kronor kostade den och bäst före-datumet var satt till 8 timmar efter inköpet. Lillebrors kommentar på Ica ”FAN VAD GOTT!! Den ska jag äta ikväll!!!”
Lillebrors kommentar dagen efter (när bäst före-datumet hade gått ut) ”Det där var fan inte ett speciellt smart impulsköp…”

Om han åt upp den? Nope. Han tog en tugga, skrek ”UUUÄÄÄHH”, spottade ut och skänkte sen hummern till Svensson. Svensson kunde däremot uppskatta delikatessen.
En av dom nominerade i kategorin ”Inte det mest genomtänkta butiksnamnet va?”. Tänk er en pyroman som går förbi deras butik… :n
Det är rätt skönt att ha börjat jobba ändå. Bland annat har jag fått skärpa mig när det gäller matlagningen. Förut åt jag ju mest McDonalds och pizza, men nuförtiden äter jag faktiskt hemlagat ;)
Sen har mamma köpt ett nytt ljus till rummet. Inget konstigt med det, men hon köpte nåt slags Wunderbaum
-ljus. Det konstigaste av allt är att hon inte valde varesig vanlig, ny bil, Ferrari eller julgranslukten. Istället valde hon mögel-lukten :n Jag kan svära på att ljuset luktar mögel, och jag måste säga att är lite av en expert på hur mögel luktar :z
Det där förbenade ljuset förstörde många av mina måltider innan jag förstod vad det var som lukrtade. Jag blev ju förstörd när ALLT jag lagade luktade mögel. Det blev så konstigt när det smakade gudomligt men luktade mögel.

Nu vet jag i alla fall varför. Mamma kallar det tydligen för lavendel-lukt. Hon har fel 8-)
Ni har kanske hört Chocolate Rain
som herr Tay Zonday (jävlar vilket coolt namn förresten)? Låten handlar om… nån som sjunger Chocolate Rain typ 1 gång var tredje sekund. Vad texten handlar om vet jag inte riktigt, men kanske har den något med min nya uppfinning ”Choklavinden” att göra?

För att framkalla Chokladvinden behöver du följande:
# 1 förpackning Ben and Jerrys Phish Food (chokladglass)
# 1 hårfön
# Ett eluttag

Koppla in hårfönen i eluttaget, sen plockar du ut din Ben and Jerrys ur frysen. Öppna locket på förpackningen och slå sen på hårfönen. Rikta hårfönen ner i glassförpackningen och sätt huvudet ovanför. Du kommer då, om du riktar hårfönen rätt, få uppleva den fantastiska Chokladvinden.
Sen skyndar det här på tinandet av glassen också, så istället för att vänta 16 minuter på att glassen ska bli ätbar kan du nu äta den efter typ 2 minuter. Genialt.
Jag hittade detta kort på Facebook nyss. Imrell har tydligen fått i sig lite för mycket… saft… och sitter nu och flörtar med sin kompis i vitt. Kärlek vid första ögonkastet?
Där ser ni barn vad lite saft kan göra med er :i
Mitt nya mål med livet

Rögle – HV 71, 2
A. Bilbao – Sevilla, 2
R. Madrid – Tenerife, 1
Ipswich – Newcastle, 2
Frölunda – Timrå, 1
Malaga – Barcelona, 2
Lyon – Toulouse, 1
Valencia – AT. Madrid, 1
Odds: 47,57
Insats: 20 kr

Där har ni Imrells megakupong som tippades i förrgår. Anledningen till att jag ens nämner kupongen är sättet den avgjordes på. Vi följde matcherna lite halvt under dagen, men när alla matcher förutom den sista hade gått in så blev det plötsligt otroligt spännande – 900 kronor i vinst skulle säkerligen kännas fint i Imrells plånbok.

Valencia började dock fruktansvärt dåligt, och efter 7 minuter tog Atletico Madrid ledningen med 0-1. Ändå kändes det hoppfullt – Valencia gör alltid mål, och om bara Villa på topp kunde producera några mål så skulle kupongen ändå gå in. Och i den 25:e minuten kvitterade Valencia, och bara 2 minuter senare så gjorde dom också 2-1. Imrell körde 3-4 ärevarv runt rumsbordet och firade som en tok. Efter detta följde ungefär 23 solklara målchanser för Valencia. Ett mål till så skulle segern i stort sett vara säkrad.

Men målet kom aldrig… Istället hände det som inte fick ske. I den 92:a minuten slog Atletico ett inlägg, en Valenciaback snuddade bollen med huvudet och den gick över ALLA som stod i straffområdet och landade framför fötterna på Maxi Rodríguez. Han bredsidade (ganska snyggt) in 2-2 målet och Imrell bröt ihop. Värre psykbryt har nog aldrig skådats i människans historia. Kupongen revs i 2786 bitar, plånböcker kastades och kuddar fick stryk.

Det är ju typiskt att ALLA matcher ska gå in för att kupongen sen ska spricka på den sista matchen i den näst sista minuten :_ Jag tycker nästan lite synd om Imrell. Men bara nästan såklart ;)

Jag är förskräckt, kränkt och väldigt väldigt chockad. Vi tar det från början:

Jag och Imrell var tidigare idag i Mockfjärd för att spela träningsmatch i innebandyn. Eller, Imrell lekte supporter, jag dominerade på planen (2 mål + 1 ass). Att vi förlorade den med 9-8 är dock inte det som jag är chockad över. Efter matchen åkte vi med en viss herr Roos hem från matchen. Fortfarande har detta ingenting med någonting att göra.

Efter att vi blivit hemskjutsade så går vi in en sväng, jag packar ur väskan, och sen åker vi till Ica Maxi för att handla. Jag tänkte köpa någonting gott (Ben and Jerrys), men det visade sig att Ica Maxi inte hade någonting gott alls (min smak var slut :<). Ketchup inhandlades i alla fall då det råder brist på detta hemma.

Nu börjar det hända saker…

Jag och Imrell tar min Ferrari
och åker ut från Ica Maxi för strax efteråt komma in i den första rondellen.
Nu måste jag påpeka att jag inte kör en sunkig Primera
, jag kör en Ferrari. En sunkig Primera klarar av att köra i ungefär 2 km/h på ettans växel. Min Ferrari däremot, den är ingen sunkig Primera – Ferrarin klarar inte av att åka i 2 km/h på ettans växel.
Med femmans växel i så gör Ferrarin ungefär 340 km/h. Lägger man i ettan spelar det inte så stor roll, den minsta hastigheten Ferrarin kan hålla med denna växel i utan att få kärringstopp är 110 km/h. Lägger man i handbromsen och lägger ur växeln kan man få ner bilen i 50 km/h, men långsammare än så går inte min Ferrari. Det är lite jobbigt när man ska parkera t.ex, men det brukar fungera om man parkerar med fronten mot en vägg.Så där kommer jag åkande från Ica Maxi (den röda linjen), jag åker in i den första rondellen (med handbromsen och utan växel i) i den lägsta hastigheten min bil klarar. Jag svänger vänster och åker in i nästa rondell när plötsligt en tokig bilist bestämmer sig för att köra in i rondellen och PARKERA mitt i den högra filen av någon anledning.

Min första tanke är att hänga mig på tutan samtidigt som jag får upp HUR F-N KÖR DU MÄNNISKA!?” i huvudet. Jäkla söndagsbilister som vägrar lämna företräde i rondellerna >=(
Nu är jag ju världens kanske mest ödmjuka människa, och jag inser att personen i bilen antagligen är en dam (ingen man kör sådär illa och parkerar mitt i vägen sådär). Därför låter jag bli tutan, svär lite innan jag fortsätter ut ur rondellen och åker till McDonalds.

Vi handlar mat och åker hem för att slå på fotbollen på TV och äta. Vi hinner precis in och plocka upp maten när lillebrors fruntimmer kommer hem till oss. Jag trodde hon befann sig i Norrland, men tydligen hade hon varit i Örebro och kommit hem tidigare under dagen (hon tog körkort i fredags också. Grattis!). Jag blir chockad över att hon är hemma, men det skulle komma mera…

”Du höll på att krocka med mig!!!!” är det första hon säger. ”Du kör som en idiot”.
Jag blir sårad. Djupt sårad. Sen förstår jag ingenting. Men plötsligt får jag upp dom hemska bilderna från rondellen. Hur jag med nöd och näppe undvek att köra in rondellparkerargalningen tack vare mina Formel 1-skills.

Jodå, det visade sig att rondellparkerargalningen inte var vilken dam som helst, det var lillebrors dam! Jag blir chockad, men min (enorma) ödmjuka sida inser att hon nog är här för att be om ursäkt för sin fruktansvärda körning.
Men inte då. Hon gör det alla fruntimmer är riktigt bra på: Hon börjar gnälla. På MIG. Hon påstår att jag höll på att köra på henne, något som är helt sant. Jag förväntar mig att folk ska lämna företräde i rondellerna, inte PARKERA mitt i vägen. Nu hann jag som sagt panikbromsa ner min Ferrari i 45 km/h, svänga undan, och fortsätta min färd mot McDonalds.

Men hon fortsätter gnälla. Med sig har hon sin kompis Linda också, även hon gnäller såklart. Vad väjningsplikt innebär är ingenting dessa damer har någon som helt aning om. Dom klagar och klagar (TVÅ fruntimmer som klagar, herre gud) och försöker få hela spektaklet till att det är MITT fel. Att jag minsann skulle insett att dom skulle parkera mitt i den högra filen långt innan jag var först in i rondellen.Jag blir lite chockad över hur körkortsutbildningen egentligen är utformad här i landet. Lär dom inte ut vad väjningsplikt mot bilar som redan är i rondellen innebär? Har dom börjat med den där feministiska smörjan ”Allt är männens fel” istället?
Att bli påhoppad efter att precis ha räddat livet av både mig, min Ferrari, lillebrors fruntimmer, Imrell, Linda OCH den sunkiga Primeran är ju ingenting annat än en mindre skandal :n

Vem som har rätt? Enligt mig, lillebror, Zlatan Ibrahimovic, min granne, alla bilskolelärare i Sverige och alla andra som faktiskt kan köra bil så har JAG rätt. Enligt Linda och lillebrors fruntimmer har däremot hon rätt.

I rest my case.

Såklart är jag ödmjuk nog att inte fortsätta älta det här i framtiden. Jag kommer inte påpeka hur fantastiskt dålig hennes idé om att parkera i en rondell faktiskt var. Aldrig någonsin. Precis som jag aldrig kommer påminna lillebror om hur rätt jag hade när det gällde gula kort/avstängningar i La Liga :z”
Fortsättning på Skutskär, del 1: Snacka om att välja fel match

Det var alltså dags för invigningen av Imrell och Kaustis Helt Egna Olympiska Spel För Oss Som Inte Riktigt Platsar I Dom Riktiga Olympiska Spelen. P.g.a. dålig biljettförsäljning så hade vi inte råd med vare sig sångare till nationalsången, invigninsceremoni eller medaljer. Detta stoppade dock oss inte.

IoKHEOSFOSIRPIDR-OS var uppdelat i tre deltävlingar:
#Minigolf
#Tennis
#Långgolf

Det var tänkt att minigolfdelen skulle avklaras på onsdagen, tennisen på torsdagen och långgolfen på fredagen. Efter invigningen (som aldrig blev av) så var det då dags för minigolfen. Nu är det viktigt att jag poängterar att Imrell hade både hemmaplan och stor vana av att använda Skutskärs minigolfklubbor. Där har dom nämligen såntdär gummi på bladet på klubban så att det blir inte den där metalliska träffen när man slår.
Gummi på klubban när man utövar svettiga aktiviteter är ju aldrig roligt :<

Jag började första hålet och inledde med en mycket imponerande hole-in-två. Jonas ville inte vara sämre, så han gjorde samma sak. På bilden ovan ser vi honom stajla på det fjärde hålet.
Jag hade dock inte uppfattat det här med reglerna innan tävlingen började. Enligt IoKHEOSFOSIRPIDR-OS-reglerna så vinner den spelaren som har MINST antal slag, detta hade jag ingen aning om. Alltså fortsatte jag min jakt efter den perfekta 126-slags-ronden (7 slag på varje bana).
Jag hade lite otur, och lyckades faktiskt slå 5 spikar (hole-in-ones), men annars kämpade jag på rätt bra.
Jonas däremot, han hade fuskläst reglerna! Han hade alltså full koll på att man skulle ha så FÅ slag som möjligt. Jag dansade runt och psykade honom efter varje hole-in-sju och det verkade fungera grymt bra – han satte ju alla bollar på typ 2-4 slag :i

Imrell tränar spjutkastning med minigolfklubban (den grenen var dock inte med i IoKHEOSFOSIRPIDR-OS) samtidigt som bollen träffar det översta hindret för sjätte gången i rad :i

Efter att ha gått dom 18 hålen på 49 slag och precis hållit undan för Jonas 46 slag var segern ett faktum. Vid prisutdelningen (som anordnades på ett helt tomt Skutskärs IP) hörde jag speakern (jag själv) ropa ut:
Och vinnaren av IoKHEOSFOSIRPIDR-OS första deltävling – minigolf ääääääääääär…”
Samtidigt som speakern (jag) uttalade ”Joooooonas Imreeeeell” tog jag jätteskuttet upp på förstaplatsen för att kunna mottaga (den inbillade) publikens jubel. Snabbt insåg jag vad som hänt, och fiaskot var fullbordat.

”Vad är det som händer!? Jag vann ju!” tänkte jag. Efter en överklagan hos domarna (jag och Imrell) som röstades ner med röstningsresultatet 2-0 så fick jag helt enkelt krypa till korset och erkänna mig besegrad.

Ställningen efter den fösta grenen: 1-0 till Imrell.

Efter denna förödmjukade upplevelse flydde jag helt sonika till USA. Jag ville bara fly från allt och smälta skammen i lugn och ro. Jag hann inte mer än in i landet förrän jag får höra ”Hej, vad vill du ha för pizza då?”…

”Va i hela… Pratar dom svenska i USA!?” tänkte jag. Fan va härligt. Då slipper jag krångla med mina swenglishkunskaper!
Sen började jag fundera vad han menade med det där? Vadå pizza? Borde man inte få visa passet och sånt först? Så jag frågade helt enkelt denna amerikan varför USA har blivit så slappa vid gränskontrollerna.
Snubben jag pratade med tittade konstigt på mig och svarade, med typisk Gävle-dialekt
”Öh, USA? Du är på American Take Away nu…”

Var det därför taxiresan gick så fort? [?] ”Vart ska du” frågade ju chaffuören – jag svarade ”Till Amerika”. Blev nog en miss i kommunikationen där helt enkelt. Inte undra på att resan endast kostade 125 spänn :@ Dessutom tyckte jag att det var något med Frihetsgudinnan som inte riktigt stämde…

Jag hade inte haft ett enda rätt under dagen hittills. Jag hade nyligen förlorat minigolfen och nu åkt till en pizzeria istället för utomlands. Grejt. Lika bra att tröstäta helt enkelt. ”Ge mig en El Taco då” viskade jag med gråten i halsen.

Imrell hade vid det här laget blivit informerad om vart jag höll hus. Alltså var han inte sen med att leta upp mig för att kunna fortsätta trakassera mig för IoKHEOSFOSIRPIDR-OS-tabben. Han beställde en pizza han med, och vi avnjöt dessa i tysthet framför Wimbledontennisen som visades på den ljudlösa TVn därinne.

Sedan begav vi oss till Imrell en sväng. Vi stannade där och vilade upp oss inför morgondagens tennisspelande.
Jag hade ju tidigare satt 19 spänn på en 28-oddsare (med en massa matcher) och hittills såg allt bra ut. Jag hade bland annat spelat på nåt med Major League Baseboll som jag hade noll koll på. Eftersom 5 av 7 matcher hittills var rätt så var spänningen olidlig inför nattens uppgörelse.

Än värre var dock det faktum att en av matcherna jag satt pengar på hade avbrutits! Seppi mot Gik… Gicq… Gikuecuke… seriöst, hur fan kan man heta sådär?
Vid ställningen 2-1 i set till Seppi (som jag spelat som vinnare) och 5-5 i fjärde så avbröts matchen. Katastrof! Alltså fick jag glatt vänta på ett kupongavgörande tills morgondagen.

Vi gick och lade oss, och jag låg vaken tills MLB-matchen nästan var slut. Eftersom jag inte visste vad jag spelat på så var det svårt att avgöra hur det gick, men mitt lag ledde i alla fall med 2-1 efter 8:e inningen (heter det inte så?). Jag somnade lite sådär lagomt nöjd – oddsen för att matchen skulle gå in verkade hoppfulla.

Morgonen efter vaknar jag och tittar kupongen. 7-1 slutade matchen, men jag vet än idag inte alls vad det egentligen var jag spelade på. Kupongen var lite mer en såndär ”Men jag tar några matcher, sätter en liten slant, och håller tummarna”-kupong.

Sen började tennisen igen. Seppi servade. Och tappade sitt game. Helvete! Spricker kupongen på sista matchen så gräver jag ner mig. Fjärde set tog slut på 7 minuter och såklart vanns det av fel spelare – den äcklige fransmannen med det tokfula efternamnet. Lyckligtvis lyckas CP-Seppi vinna sista set med 6-4 vilket gav mig 543 kronor tillbaka på en satsad tjuga. Tack för det.

Efter lite firande (rostade mackor) så var det dags för deltävling 2 i IoKHEOSFOSIRPIDR-OS, nämligen tennis.

I denna deltävling deltog fyra tävlande istället för två, mest för att dom hade någonting jag och Imrell saknade: bollar (öppet mål för diverse ”Haha! Jonas och Kausti har inga bollar”-skämt). Följande deltagare var anmälda till tennisen:

Namn: Jonas ”Döende-svanen-serven” Imrell
Styrkor: Äger ett eget tennisracket och har spelat mycket Virtua Tennis på Playstationet
Svagheter: Typ allt som har med tennis utanför TV-spelsvärlden att göra. Servar som en 12-årig tjej :i
Övrig information: Har fördel av hemmaplan även i denna gren. Var dessutom kass på att agera nätspringare när han inte spelade match.

Namn: Michael ”Vilken servruta var det nu igen?” Kaustinen
Styrkor: Vattenpausexpert, stabila stoppbollar, hyfsad serve, löpstark
Svagheter: Tennisreglerna, smashar, baslinjeslag, returer med mera
Övrig information: Är expert på att skrika/prata med sig själv/låta när han spelar. Vissa likheter med John McEnroe finns där.
Var också grym som bollkalle när han inte spelade match.

Namn: Dima ”Jag har övat in ett speciellt träffa-ramen-så-blir-det-en-stoppboll-slag som är omöjligt att genomskåda” Bilan (på bilden)
Styrkor: Ramträffarna, baslinjeslagen, löpsteget, coolt förnamn
Svagheter: Finns inga
Övrig information: Skulle säkert spöa Roger Federer i tennis om han bara ville. Dima heter egentligen inte Bilan i efternamn, men eftersom jag inte kan tyda hans autograf kan jag inte ge er hans rätta namn. Hans specialslag ”ramträffen” var ruskigt svårt att stoppa. Han gjorde samma sak säkert 4-5 gånger, med perfekt resultat varje gång, så jag undrar om det inte var en inövad variant?

Namn: Tommy ”Jag har en grym förstaserve men jag slår den jämt i nät” Lindén
Styrkor: Förstaserven, gör få misstag
Svagheter: Förstaserven, humöret, domarinsatsen/hawk-eye
Övrig information: Sätter ungefär 1% av sina förstaservar, men när han väl sätter dom är dom livsfarliga. Dömde (enligt mig helt felaktigt) in en boll till Imrells fördel i våran match. Detta efter en lång granskning av nedslagsmärket som var precis utanför linjen.
Killen på bilden är inte alls Tommy, men eftersom jag inte hittade nån bild på herr Lindén så får han helt enkelt representeras av en kille som spelar i samma innebandyklubb som Tommy tidigare spelat i. Jäklar vad jag Googlar bra :z

Reglerna när det gällde IoKHEOSFOSIRPIDR-OS var enkla, den som placerar sig bäst av mig och Imrell vinner grenen. Nu ville det sig dock så illa att jag och Imrell möttes i första matchen [?]
Efter en skandalös domarinsats (Tommy agerade hawk-eye och gransade nerslagsmärket helt fel) så krossades dock Imrell av mitt bländande spel. 3-1 i game skrevs siffrorna till, och den här gången skulle man ha flest poäng också (sketna minigolf)! :i

Ställningen efter den andra grenen: 1-1


Skriver klart inlägget imorgon (idag) när jag vaknar sen…”
Hämtade en dyngrak lillebror och hans fruntimmer på stan för typ en timme sedan. Tog svängen förbi McDonalds och sen släppte jag av en Big Mac och kompani, ett McDonaldsglas, en lillebror och ett fruntimmer i Simsville (där hon bor). Nu sitter jag här och försöker kämpa ihop ett blogginlägg. Skrivkrampen är mördande just nu [?]


Vi tar en sammanfattning av Skutskärsvistelsen:


Borlänge var, som jag tidigare nämnt, fullsmockat med påverkade ungdomar. Jag tog ett kort på alla dessa människor, och såklart lyckades jag fånga EN person på bilden… Dessutom går hon med en barnvagn, alltså är hon nog inte ens en festivalbesökare. Epic fail med andra ord.

Skutskär luktade lika illa nu som förra gången. Jag glömde ta med mig klänypan också, så när lukten väl kom in i bilen första gången höll jag på att kräkas. Fy fan vad det luktade. Att någon kan bo i en stad där det luktar sådär är för mig en gåta. Imrell är lite av en hjälte som står ut.

Jag åkte till Imrell på tisdagen så att vi skulle kunna se Sverige – Serbien på TV. Vad jag inte tänkte på var att han hade match samma dag – Imrell tränar nämligen ett damlag i fotboll. Gefle IFs division 3-lag för att vara exakt. Och nu ville det sig så illa att dom hade match EXAKT samtidigt som Sverige spelade mot Serbien. Vi kan ta en kort sammanfattning av dom båda matcherna så ni kan fundera på vilken ni helst hade sett:

Gelfe – Hofors
1:a minuten: Domaren blåser igång matchen
3:e minuten: (Matchens höjdpunkt) Domaren beordrar Hofors att byta tröjor eftersom deras vita tröjor är på tok för lika Gefles ljusblåa tröjor. Utsikten är underbar i 45 sekunder.
45:e minuten: Domaren blåser för halvtid. Jag gäspar.
45:e minuten: (efter pausen) Domaren blåser igång andra halvlek
52:a minuten: Någon som kan liknas vid ett skott på mål avlossas. Bollen studsar 5 meter utanför. Jag halvsover.
89:e minuten: Gefle får skottläge 2 meter från mål. Med en strumprullare gör dom 1-0. Lagets tränare är överlycklig, och hans glädjeskutt hade nog tagit honom över 2,5 meter om det varit höjdhopp. Publiken hade säkert varit överlycklig om det funnits nån :i
92:a minuten: Domaren blåser av matchen. Gefle vinner med 1-0.

Sverige – Serbien
1:a minuten: Domaren blåser igång matchen
8:e minuten: Marcus Berg gör 1-0 till Sverige. Malmö New Stadion exploderar.
14:e minuten: Sverige får straff
15:e minuten: Marcus Berg slår in straffen – 2-0 till Sverige. Cirka 18 000 personer firar som galningar.
21:a minuten: Marcus Berg (vem annars? :P) blir brutalt nertacklad av en serb. Hela världen ser att det är rött kort, men domaren lyckas ta upp fel kort och bara ge sopan gult. Publiken är vansinnig på serben.
26:e minuten: Serbien gör 2-1 efter en hörna. Publiken är knäpptyst.
29:e minuten: Toivonen får ett friläge på grund av att gräsmattan fäller en serb. Som tur är har Toivonen inte klippt tånaglarna på morgonen och han får en tå på bollen precis före målvakten. 3-1 till Sverige! Jag sitter fortfarande och kollar på Gefles damer och lyssnar på en radio som någon har med sig :<
45:e minuten: Domaren blåser av första halvlek. Aftonbladets reporter sammanfattar halvleken såhär: ”Det är nog den bästa halvleken jag någonsin sett ett svenskt landslag göra”. Jag läser detta via min mobil och gråter en skvätt inombords över att jag missat en galet bra halvlek :c
45:e minuten: Domaren blåser igång andra halvlek. En serb blir utvisad efter typ 45 sekunder då han får sitt andra gula kort.
69:e minuten: En till serb blir utvisad efter en hårt dömd utvisning. Domaren tycker att serben armbågstacklar svensken, serberna håller inte med.
93:e minuten: Matchen är slut, Sverige är i semifinal! Publiken hyllar spelarna och alla är glada.

Efter matchen åkte vi hem till Imrell igen. Tilläggas kan att vi hade två av spelarna i baksätet. Den ena hette Bella och var 17 år. Den andra hette Elin och var enligt hon själv 16 år, men jag tror snarare hon var 12 :i Hon skulle i alla fall åka till USA i augusti (tror jag) för att plugga och spela fotboll i Florida :n Lite väl fuskigt tycker jag…
Bilden ovanför föreställer en Imrell som skriker i falsett ”DÖDA DEN DÖDA DEN DÖDA DEN!!!!!” eftersom hans mamma jagar en megageting ute på balkongen. Jag skrattade som en tok när jag såg vilken kärring Imrell är :i

När jag och Imrell umgås så gör vi alltid en sak: Vi sätter lite pengar på diverse matcher. Jag satsade totalt 60 kronor på några olika matcher, varav 19 kronor på en 28-oddsare med ett gäng matcher jag hade noll koll på :iEfter detta var det dags för veckans stora mål: IoKHEOSFOSIRPIDR-OS (Imrell och Kaustis Helt Egna Olympiska Spel För Oss Som Inte Riktigt Platsar I Dom Riktiga Olympiska Spelen)


Fortsättning följer…