Close

Category Archives Idoler


- Är du intresserad av jobbet?
Frågade mannen som intervjuade mig och som tydligen var någon form av platschef.
Nä, inte ett dugg! Jag skulle hellre vilja drälla omkring på gatorna med mina kompisar men jag behöver pengarna. Så kunde man inte säga, så jag ljög för både mig själv och snubben bakom skrivbordet.
- Javisst! Jag längtar verkligen efter att hugga i! Det börjar bli så tråkigt att gå hemma och inte ha något att göra och jag vill verkligen känna att jag gör rätt för mig!

I regel fick man jobbet. Svårare var det inte under åttiotalet. Det räckte med att ljuga av bara helvete. När jag tänker tillbaka så måste de ju ha förstått att man ljög. Ingen vettig människa kan ju längta efter att få börja tillverka plastdunkar eller spika pall åtta timmar om dagen, speciellt inte när man är ung och livet pågår för fullt därute. Om man verkligen känner tillfredsställelse över att få tvätta sänglinnen åt lasarettet eller diska på stadshotellet så är man dum. Riktigt jävla dum.

Men dumma människor var vad de ville ha och dumma människor var vad de fick. Jag fick många jobb under åttiotalet. Jag tror jag hann med att avverka tjugo arbetsplatser under de där tio fina åren. Det var lika lätt att få ett nytt jobb som det var att få avsked från sitt gamla jobb. Man skulle inte bara ljuga, man skulle även förnedra sig en stund inför platschefen. Det hörde liksom till själva spelet… Fortsättning


Snubblade över Gammal Hårdrockares texter idag igen. Killen är fantastisk, även om hans språk kanske är lite väl barnförbjudet ibland. Hans blogg är perfekt som tidsfördriv om man har en stund över :)
Det var ju så nära ett tag… en ribba var det enda som stoppade Sverige i förlängningen. Ändå blev det förlust i semifinalen tillslut :<

Jag tänker inte nämna första halvlek speciellt mycket. Sverige har inte mycket framåt samtidigt som försvaret läcker. Släpper man England till 3-0 innan man börjar kämpa – ja då är det inte lätt.Andra halvlek är nog bland det bästa jag sett i fotbollsväg. Dock ska vi ha i åtanke att England inte är det bästa laget när det gäller att försvara ledningar (CL-finalen i Istanbul någon? XD).

Nu gjorde Sverige en lysande andra halvlek och det ska dom ha all beröm för, men… Att släppa in tre bollar på 38 minuter är för dåligt. Man kan inte ha ett sådär dåligt försvarsspel om man vill vinna EM. Man måste kunna nicka/sparka bort hörnorna innan bollen dimper ner på fötterna på valfri motståndare.
Sen måste ju Sveriges målvakt sågas lite. Han var inte ens nära att ta en straff. Visst, han befann sig i rätt mål, men VARJE gång så låg han i fel hörn [?] Det är för dåligt. Målen han släpper in kan han inte göra mycket på, kanske att han eventuellt kan ta första, men…
Han har inte gjort en endaste riktig räddning under hela turneringen. Lösa skott utifrån är typ det enda han tagit. Dom flesta av dom räddningarna hade t.o.m. min mamma tagit.
Sverige släppte totalt in 7 mål på 4 matcher. Då mötte dom Vitryssland i en av matcherna också… Det är för dåligt, speciellt med tanke på hur många riktiga målchanser motståndarlagen har haft.

Det har dock varit kul att se dom här spelarna. Förhoppningsvis kommer många av spelarna att ta klivet upp i landslaget så småningom. Då kan det bli riktigt roligt att titta på det ”riktiga” EMet :)Annars måste jag bara berömma Englands målvakt. Vilken lirare :i Hans spexande under straffsparksläggningen var i Usain Bolt-klass (bara det att Bolt aldrig får gult kort för sina sköna moves [?]). Jag tycker det är så underbart att det finns folk som kan slappna av även i dom mest pressade situationerna. Att han kan stå där på linjen och lipa, skutta och ha sig :i
Sen straffen han lägger :n Berg fick inte upp sin (hrm…), Harts straff däremot… Han var nog dopad med Viagra eller nåt :i

Så tack för showen Joe Hart. Du är förlåten för petningen av Andreas Isaksson nu :)Jag tänkte berätta om min rumskompis. Han heter Tore. Tore är 30 centimeter stor, och han väger typ 500 gram. Tore är en kaktus.

Tore döptes till Tore igår. Han fick det namnet eftersom vissa personer inte inser vilket coolt namn Tore är. Denna person vill inte döpa sin hund till Tore, så då protestdöpte jag min kaktus till detta klockrena namn.

Dopet bestod av att jag hällde en halv burk Root Beer (hade ingen Cola hemma) över Tore samt att jag uttalde ”Du heter nu Tore”. Stämningen var magisk, och det gräts en skvätt från både nära och kära (iofs var det bara Tores lilla granne Evert som närvarade).cokeTore har under hela sitt liv vattnats/matats med Coca Cola. Det är det enda han lever på. Alla andra blommor jag har haft har varit veklingar. Dom har inte ens klarat av att leva TROTS att jag gett dom vatten ibland.

Tore däremot, han är speciell. Han står där i fönstret, och han vissnar inte bara för att jag inte orkar vattna honom en gång i månaden.
Min lilla Tore han kämpar på. Han är en riktig man. Inte bara är han väldigt rak i ryggen, han är vansinnigt cool med sina taggar också. Den perfekta mansblomman. Inget töntigt lila, inga töntiga blomblad som kan ramla av och han tål typ allt. Jag skulle kunna använda min Tore som domkraft till min Ferrari, så stabil är han.

Detta har dock inte en viss åttabent inkräktare insett. Denna äckliga spindel, vi kallar honom Kent, tyckte tydligen att min Tore inte rörde på sig tillräckligt. Så därför bestämde Kent sig för att bygga ett nät på min stackars kaktus. Sjukt smart tänkt med tanke på att det inte varit en enda fluga härinne på ungefär 7 år. Dom tål helt enkelt inte den radioaktiva miljö som uppstått bland smutsiga kalsonger och gamla McDonaldspåsar.

Hann få en snabb bild på något som jag tror kan vara Kent när jag stack in kameran bakom soffan:


Kent verkade vara nöjd med sitt nät i alla fall. Jag funderar på hur jag ska kunna gillra en fälla för att fånga honom. Eftersom han överlever i den här miljön så är han säkerligen kraftigt muterad. Alla vet ju vad som hände med Spindelmannen när han blev till Spindelmannen. Han fick sina superkrafter från en superspindel. Det kan alltså vara så att spindeln som bor i min källare är samma spindel som en gång gjorde Peter Parker till Spindelmannen… Bör nog skriva ner det i mitt CV. Inte många som slår den meriten :i

Frågan är hur jag ska fånga Kent bara. Har han blivit muterad och fått superkrafter lär jag inte kunna stänga in honom i en burk bara. Den lär han ta sig ur ganska enkelt (om han ens får plats i den)…

Får fundera på det där med fällan litegrann…

Kollade på Coupling nyss. En genial brittisk serie (som om nån trodde den meningen nånsin skulle skrivas). Den handlar om några människor jag inte orkar förklara och Jeff .

Jeff är ett socialt geni. Han är en riktigt ladies-man. Han lyckas alltid säga fel saker vid fel tillfälle. Det är svårt att förklara, men hans sätt att alltid dra lögner fast han inte behöver, hans totalt felplacerade kommentarer, ja allt gör honom så lyckad.

Ni vet vad dom säger: Bygg aldrig upp förväntningarna inför något humoristiskt. Det slutar alltid med fiasko. Men ni borde iaf kolla in killen, även om det är svårt att förstå hans storhet genom endast ett Youtubeklipp:

Resident Evil var då ett antiklimax utan dess like :( Tråkigt. Hade ju sett fram emot spelet ju :<

Käkade nyss upp semlan morsan köpte tidigare idag. Semlor går alltid ner. Ska inte säga att jag var jättesugen efter att ha ätit för nån timme sen, men som sagt går semlor alltid ner ;)

Kom hit i sommar!


:o