Close

Category Archives Tomt prat


Jag har så lite att skriva om idag att jag lägger upp min ”10 positiva Ebay-feedbacks”-utmärkelse istället [?]

Annars kan jag bekräfta det alla redan vet: Det suger att jobba. Dessutom är lillebror och hans fruntimmer tråkmånsar båda två [:. Båda två ska göra nåt skittråkigt idag, så det blir ingen golf. Buu för det.
Johar säger (15:31):
.Kanske inte förr men nu så, en annan betalar för smak, kvalite och service

Johar lever i sin låtsasvärld där han tror att Max är bättre än McDonalds.
Tänkte jag skulle käka McDonalds inatt. Gick ju inge bra. Dom stänger 02:00, och när jag kom ut 10 i 2 så var bilen täckt av två dm snö :o Orka försöka då… Isiga rutor plus 2 decimeter snö = jag skulle aldrig hinna.

Så nu sitter man här hungrig. Humöret är, på en skala från 1-10, iaf en trea nu. Det är lite bättre än för några timmar sen iaf.
Var till Kupolen med Angelica. Kollade på mobiler och lite sånt. Tydligen får man inte skriva vad man vill här i bloggen, så jag kan inte posta några bilder från Kupolen. Resan var lyckad iaf.

Sverige leder förövrigt med 2-0 mot Finland. Heja! Minst X för Sverige och dom vinner Sweden Hockey Games = Jag vinner 305 spänn på min satsade hundring.
Helvete. Inlägget jag skrev precis försvann :( Kort sammanfattning:

Kände fortfarande av söndagens match på träningen idag. Sen är Foppa fortfarande en fjant. Han har redan börjat gnälla på sin fot efter EN match :r Kärring.

Nu ska jag ta av dom svettiga strumporna och hoppa in i en dusch. Tjohej!


Det blev en jävla cirkus kring Arshavins övergång till Arsenal. Först var han klar, sen var han kvar i Zenit. Nu säger Zenit att han är klar, men Arsenal säger ingenting… Att en affär som beräknas kosta 200 miljoner kronor kan hålla samma nivå som barnen i en sandlåda är för mig helt obegripligt :r

Det verkar då sluta:
Imrell 1 – FC Zenit 0

Är sugen på att se Valkyria i helgen. Dock har jag ingen att gå med :_ Får försöka lura med nån lättlurad stackare.

Skulle förövrigt vara sjukt roligt att lira tennis nån dag. Är nog rätt kass, men det är bra roligt att kuta runt och jaga den där bolljäveln :D

Annars då? Som vanligt rätt dött. Hade varken ork eller lust att träna igår. Så sjukt osugen på innebandy just nu. Rätt osugen på det mesta just nu iofs.

Hawk Eye är ett sjukt häftigt system. Det används inom tennisen. Om en spelare tycker att bollen var ute kan han ifrågasätta (challenge) domarens beslut. Då visar dom en video på bollens exakta nedslagspunkt. Det funkar tack vare 4 höghastighetskameror på arenan. Sjukt coolt med teknik :)

Måste rekommendera världens, genom tiderna, bästa låt också: